| Heartless a întrebat:

Mi-am cumparat cu 12 lei ceara rece Sesu 200 ml,acum l-am deschis si am numarat, are 10 benzi pe care pun ceara,imi este frica ca nu imi va ajunge,poate doar pe un picior.
Banuiesc ca pot pune si pe fata si pe spate ceara pe o singura banda.
Ce parere aveti despre aceasta ceara? Ati folosit-o?
Oare trebuia sa cumpar doua?

Răspuns Câştigător
| crissa20 a răspuns:

Eu cred ca iti va ajunge, incearc-o sa o pui in strat ceva mai subtire:* bafta:*

| Heartless explică (pentru crissa20):

Dar benzile, oare nu sunt prea putine?
Sunt 10

| crissa20 a răspuns (pentru Heartless):

Pai eu cand ma fac, folosesc cam 4 benzi la picior! si imi ajunge sa ma fac si la subrat cu celelalte 2 benzi:* Bafta:*

Hmm sper sa fie asa big grin e prima oara cand folosesc, de aceea am pus intrebari multe si putin aiurea.

Nu e nimic aiurea! Eu de fiecare data cand vreau sa-mi cumpar un produs cosmetic pe care nu l-am mai folosit, cer parerea celor de pe TPU!:* deci succesc si stai linistita ca iti vor ajunge benzile:*

Multumesc frumos happy acum ma pun sa incerc big grin iti voi spune cum a decurs, sper sa nu doara prea tare.

Nu ai pentru ce, o sa te doara putin! dar e mult mai bine sa te epilezi singura decat la salon( referitor la durerehee hee ) te pup si sa-mi spui cum ti-a mers:*

Deci nu e bun de nimic, de durut ma doare destul de tare si niciun par nu a tras, mai mult ceara era cam pe la jumatatea tubului...

Pfff de unde l-ai cumparat? e posibil sa fie contrafacuta sau nu stiu...la mine a functionat, dar eu aveam parul rar cand am inceput sa ma fac cu ceara rece! asta e...imi pare rau ca nu a functionat si in cazul tau:*

Faza e ca eu l-am lasat putin sa fie mai mare, pentru ca asa am inteles..ca doar daca e mai amre poate trage calumea, si fiind ca ma faceam cu bigu crestea repede si des.
L-am cumparat de la Real.

9 răspunsuri: