Nu o sa iti creasca parul mai repede decat normal cu ulei de ricin. Daca mergea asa, nu se mai ducea maruta sa-si faca implant de foliculi de par, la turci.
Adica iti taie o parte din scalp, iti coase scalpul la loc, se extrag acei foliculi care sunt apoi implantati in zonele unde nu mai e par asa des.
Crezi ca s-ar mai duce cineva sa se taie-n cap, daca mergeau astea cu ulei de ricin, de vaccin, gaz lampant, ulei de jojoba, sau mai stiu eu? nu, s-ar fi dat toti cu ulei de ricin in cap si nu mai era nimeni chel sau cu parul rar
ii vedeai pe toti pletosi pe strada
De cazut parul, nu are cum sa iti cada) Am folosit si eu pentru sprancene si pot spune ca au crescut putin.
"Care sunt avantajele uleiului de ricin pentru cresterea parului?
Uleiul de ricin folosit in mod regulat pe radacinile parului si scalp este util pentru:
- cresterea parului;
- ingrosarea firului de par care incepe sa se subtieze;
- prevenirea deteriorarii parului;
- tratarea parului uscat;
- stralucirea si hidratarea parului si scalpului;
- prevenirea scalpului uscat;
- imbunatatirea starii generale de sanatate;
- prevenirea despicarii varfurilor si cresterea parului.
Cum se va folosi uleiul de ricin pentru prevenirea caderii parului?
Iata care este tehnica pentru aplicarea uleiului de ricin pe podoaba capilara, pas cu pas:
1. Cu varful degetelor se va aplica ulei de ricin la radacina firelor de par si pe scalp.
2. Se va distribui uleiul uniform prin masaj usor al scalpului.
3. Nu se va folosi ulei in exces pentru ca acesta va fi mai greu de indepartat si spalat de pe scalp.
4. Dupa aplicarea uleiului, parul se acopera cu o boneta din material plastic si se va inveli intr-un prosop.
5. Uleiul se va lasa sa actioneze aproximativ 15-20 de minute asupra parului sau chiar intreaga noapte.
6. Se va spala parul cu un sampon pana cand se elimina complet uleiul de ricin.
7. Se va repeta procedura o data pe saptamana timp de 6-8 saptamani pentu ca rezultatele sa fie vizibile.
In functie de preferinte, uleiul de ricin poate fi amestecat cu alte tipuri de uleiuri (de struguri) pentru a-l face mai putin consistent, iar mirosul mai placut. "