| ch0c0latemix a întrebat:

mi-am cumparat ulei de ricin pentru ca am auzit ca este bun pentru cresterea parului.as vrea sa stiu cum sa il folosesc.am auzit ca se amesteca cu galbenus de ou. ceva sfaturi? mersi:*

Răspuns Câştigător
| Lacoste a răspuns:

Buna.poti sa te dai doar cu ulei de ricin seara inainte de culcare, pui in palma putin ulei si masezi radacina parului, iti prinzi parul intr-un coc si dimineata te speli normal.sau poti sa-l combini cu galbenus de ou si il lasi 1-2 ore, apoi te speli normal.ai putea sa folosesti ulei de ricin la radacina si ulei de masline pe lungimea parului si mai ales la varfuri, uleiul de masline e bun pentru parul deteriorat, eu asa fac.pe timpul tratamentului nu mai folosi feon,placa, spuma, fixativ etc...si mananca multe fructe ca sa-ti ajuti parul si din interior.

2 răspunsuri:
| Nicole a răspuns:

Buna.
Iei un castron si pui in el ulei de ricin si galbenus de ou bine batut, e bine sa adaugi in acest amestec si suc de lamaie.
Apoi amesteci bine si te dai pe parul uscat.
Dupa 1-3 ore clatesti bine parul si il speli cu sampon.
Apropo, daca ai posibilitate sau nu te duci nicaieri lasa-l sa se usuce singur, deoarece feonul il arde.
O seara cu zambet si succese!

| Izy a răspuns:

Uleiul de ricin nu are efecte adverse asa ca il poti folosi linistita, uite aici mai multe detalii http://www.juliet.ro/uleiul-de-ricin-eficient-pentru-gene/