| Satanique a întrebat:

Mi-am facut recent card Sephora fara sa afle parintii. Credeti ca imi vor trimite brosuri si alte magarii prin posta sau nu? Adica, am fost acolo sa-mi iau lac de unghii si nu cred ca voi mai cumpara vreodata ceva de la ei...

Răspuns Câştigător
| callie2 a răspuns:

Nu trimit brosuri.Singurele lucruri care o sa le primesti prin posta sunt taloane de 10% reducere cand faci un anumit nr de puncte.

4 răspunsuri:
| GheorghiuNarcis2000 a răspuns:

Pai din moment ce ti-ai facut card la ei(fara stirea parintilor(BAD Ideea))Inseamna ca esti client fidel, si daca esti client fidel, o sa-ti trimeata mereu cataloage si scrisori cu promoti si concursuri sau brosuri de genu:cumperi 1 iti mai dam 1 spray si din astea.

| snzpaul a răspuns:

Îți vor trimite, dar poți anula asta oricând vorbind cu un reprezentat senior Sephora.

| Zoey112 a răspuns:

Prin posta nu cred nu mai prin mail sau poate sa iti trimita prin posta dar nu au cum sa isi dea seama fiindca nici o data nu o sa-ti scrie acolo numele, e ca si cand ai primi doar niste reclame

| Adinutzza2013 a răspuns:

Buna. nu cred ca iti or trimite brosuri si daca se va intampla asta de fata cu parintii tai poti sa le explici ca avand o anumita varsta trebuie sa ai grija de tine din ce in ce mai mult si sunt sigura ca te vor intelege.pa