| Puff9222 a întrebat:

Mi-am luat o placa de la Remington (s9500 pearl) si dupa ce termin de indreptat parul cu ea, cand o inchid apare mesajul OFF si se raceste. Intrebarea mea este daca o pot scoate din priza chiar daca apare acel OFF pe display fara sa se intample vreo problema si de ce la alte placi la fel ca aceasta nu apare acest off si se inchid pur si simplu prin apasarea butonului?

Răspuns Câştigător
| Bondarel99 a răspuns:

Si eu am placa asta de 2 ani si niciodata nu am apasat pe butonul ala ca sa o inchid, mereu dupa ce mi-am terminat treaba am scos-o pur si simplu din priza.Stai linistita ca nu e stricata si o poti scoate din priza si cand iti aare ala pe ecran...

2 răspunsuri:
| lumy4u a răspuns:

Poti sa o scoti din priza fara nici un buton, nu se intampla nimic, asa faci si eu si ma fac cu placa de 8 ani de zile, sunt dependenta de ea laughing. singurul lucru e sa nu o lasi in priza mult timp, scoate-o imediat din priza dupa ce ai terminat.

| Puff9222 explică (pentru lumy4u):

Am inteles. Prietena mea are aceeasi placa si ei nu-i apare acest mesaj cu "off", m-am gandit ca poate e stricata a mea sau nu stiu...am luat-o astazi