| AndreeaB15 a întrebat:

TPU! Mi-am patat blugii de inghetata si nu stiu cum sa fac sa dispara pata crying nici dupa 2 spalari nu s-a dus crying ce fac?

5 răspunsuri:
| R0011 a răspuns:

Eu de obicei scot toate petele cu vanish, daca pantalonii sunt albi foloseste clor.

| lolita24 a răspuns:

Pai. Vanish, Ariel N-ari el laughing, incearca sa apelezi la o spalatorie, poate te ajuta cei de-acolo, depinde acum despre ce inghetata e vorba. Daca-i d-aia de cacao sa te c**i in ei blugi ca nu stiu daca mai iese. Eu am avut asa si mi-a trecut prim cap sa-i patez cu aceiasi inghetata in mai multe locuri. Si-asa am facut o pereche de pantaloni pe gustul meu happy. Sper ca te-am ajutat.

| dya273 a răspuns:

Exista un produs extraordinar de scoatere a petelor incapatanatate la FM.(o companie de produse cosmetice, de parfumerie, ingrijire corporala si curatenie cu produse bio100%).Daca te inscrii ca consumator FM iti ofera 40%discount la orice produs fara nicio alta obligatie. Daca vrei sa faci si banuti din asta, cu atat mai bine.Te astept pentru detalii cu un mesaj aici sau pe :lupikcrazy@yahoo.com.te pup

| andreutzzza3242 a răspuns:

Ce inghetata era de nu iese dupa 2 spalari, i-ai spalat doar cu apa? daca da, pune mult detergent pe pata, sau vanish si fraca-i mai bine trebuie sa iasa!