Dacă vrei părerea mea, în primul rând ți-aș recomanda să tai firele de păr arse, ca să crească părul sănătos.
De asemenea, recomand să eviți vopselile care îți închid culoarea părului față de părul natural.
Negru e cel mai greu de eliminat după, trebuie mulți înălbitori, și prea mult înălbitor strică.
Dacă există o cale să revii la părul natural într-un mod ne-agresiv, recomand părul natural.
Decât să faci părul în nu știu câte forme și lăsat liber, recomand părul prins, dar cu ceva lejer.
Mare parte din bărbați preferă o femeie cu părul simplu, prins, decât o femeie cu o coafură haotică.
Am mai văzut că ai pus o întrebare pentru cum ai putea să-ți crești părul mai repede, dar trebuie să aștepți să crească natural. Bucură-te că încă ai părul și-ți crește, nu fă tratamente care pot să te lase fără păr!
Toate se rezolvă cu timpul, iar pentru frumusețe, trebuie răbdare.
Nu lăsa greșeala unei coafeze să-ți schimbe negativ comportamentul. Prietenii adevărați te plac pentru cum ești la interior, nu înafară.
O coafeză neprofesionistă te poate face să arăți mai puțin bine o vreme, dar o personalitate iritabilă te poate face să-ți pierzi multe prieteni, poate chiar permanent, iar din ce știu, între femei, gafele nu prea se iartă, și poți rămâne în relații neprietenoase poate permanent.
Mulțumesc pentru răspuns!