| qwertyuiop1111 a întrebat:

Mi-ati putea recomanda o crema buna de fata pentru ten normal(mixt) si sensibil care se absoarbe repede si nu lasa senzatia de uns, si sa nu fie foarte scumpa. Exclus nivea care lasa iritatii si e grasa.

Răspuns Câştigător
| Pupix2002 a răspuns:

Încearc-o pe cea de la Farmec.Eu o am si sunt mulțumită de ea.Te tine o grămadă si nu e scumpă deloc!

| qwertyuiop1111 explică (pentru Pupix2002):

Mersi, esti singura care chiar mi-a dat un raspuns, eu am cerut o crema si ei imi recomanda cai verzi pe pereti laughing)))))

9 răspunsuri:
| PeFuga a răspuns:

Eu am avut creme de la Gerovital si de la Aslavital. Mi-au placut si sunt bune ca preţ. Acuma depinde si de tenul tau ce produse acceptă...

| GreenVoid a răspuns:

Te duci la farmacie ca ti recomanda ei mai bine.

| Claudiu1905 a răspuns:

Nu. Dar iti recomand sa foloseti un sapun mai bland astfel incat sa nu mai ai nevoie de crema. Eu folosesc sapun Eucerin (reclama, m-ai prins). Trecerea de la un sapun puternic la unul bland se face folosind o data un sapun, o data altul, dupa cum simti nevoia.

| qwertyuiop1111 explică (pentru Claudiu1905):

Nu asta am cerut...

| Claudiu1905 a răspuns (pentru qwertyuiop1111):

Cremele iti afecteaza in timp piele, dar e pielea ta, in fine...

| Ecaterina2016 a răspuns:

Produsele Caudalie sunt foarte bune calitativ și nu sunt foarte scumpe.Nivea și creme de genul sunt bani cheltuiți degeaba.Merita sa cumperi o crema un serum calitativ.
Caudalie găsești exclusiv în farmaciile Catena sau poți comanda pe www.caudalie.com. com

| Isys a răspuns:

In farmaciile Sensiblu gasesti niste pliculete (2) care costa aproximativ 12 lei se numesc Apivita, eu una folosesc si sunt foarte bune, exisata o multime de astfel de pliculete pentru ten si pentru ceea ce vrei sa rezolvi la el, eu una folosesc pentru punctele negre, dupa ce ai folosit acest plic trebuie doar sa te speli pe fata si chiar o sa aiba rezultate!

| qwertyuiop1111 explică (pentru Isys):

Nu asta am cerut