Încearc-o pe cea de la Farmec.Eu o am si sunt mulțumită de ea.Te tine o grămadă si nu e scumpă deloc!
Mersi, esti singura care chiar mi-a dat un raspuns, eu am cerut o crema si ei imi recomanda cai verzi pe pereti )))))
Eu am avut creme de la Gerovital si de la Aslavital. Mi-au placut si sunt bune ca preţ. Acuma depinde si de tenul tau ce produse acceptă...
Nu. Dar iti recomand sa foloseti un sapun mai bland astfel incat sa nu mai ai nevoie de crema. Eu folosesc sapun Eucerin (reclama, m-ai prins). Trecerea de la un sapun puternic la unul bland se face folosind o data un sapun, o data altul, dupa cum simti nevoia.
Nu asta am cerut...
Cremele iti afecteaza in timp piele, dar e pielea ta, in fine...
Produsele Caudalie sunt foarte bune calitativ și nu sunt foarte scumpe.Nivea și creme de genul sunt bani cheltuiți degeaba.Merita sa cumperi o crema un serum calitativ.
Caudalie găsești exclusiv în farmaciile Catena sau poți comanda pe www.caudalie.com. com
In farmaciile Sensiblu gasesti niste pliculete (2) care costa aproximativ 12 lei se numesc Apivita, eu una folosesc si sunt foarte bune, exisata o multime de astfel de pliculete pentru ten si pentru ceea ce vrei sa rezolvi la el, eu una folosesc pentru punctele negre, dupa ce ai folosit acest plic trebuie doar sa te speli pe fata si chiar o sa aiba rezultate!
anonim_4396 întreabă: