| Iulii a întrebat:

Mie imi place de un baiat care se da la mine. Si vreau sa il fac sa ma placa. Gen sa fie mort dupa mine. El e pervers rau. E un scump. Deci va rog dati-mi sfaturi./ Mersii mult.

4 răspunsuri:
| noktambul a răspuns:

E un "pervers rau " sau e un "scump"? Sau habar nu ai despre ce vorbesti? Daca se da la tine si tie iti place de el asa pervers rau si un scump cum e, raspunde-i. Adica, lasa-l sa se dea in continuare la tine, dar da-i si tu ceva! Ceva pervers rau laughing

| Derye a răspuns:

Fa cum zice didi12@ si o sa ramai singura.

Sfatul meu, e sa ii oferi satisfactie, dar nu completa. Poti interpreta dupa bunul plac.

| didi12 a răspuns:

Pai,incearca sa-l tratezi cu indiferenta, chiar sa nu-l bagi in seama(in timpul asta nu ar strica sa te aranjezi mai mult etc.).Cu siguranta il va enerva acest lucru si va incerca sa se bage in seama cu tine mai mult.Eu una cred ca acest lucru va functiona.Adica,pune-te in locul lui.Nu te-ai infuria daca un baiat pe care-l placi nu te baga in seama? Nu te-ai ambitiona mai mult sa-l cuceresti?

| ELLSSA a răspuns:

Tu stii ce vorbesti aici?
Esti asa de mica,atat de perversa, dar atat de scumpahappy
Ce inseamna pervers si scump? Cum sa fie mort dupa tine?
Un mort dupa tinehappyasta iti doresti?
Daca o sa moara dupa tine, o sa il ai pe constiinta...din cauza ta o sa se spanzure.Asa o sa fi fericita?
Multa bafta in vise!