| facepalmlol a întrebat:

nu mai stiu ce sa mai folosesc si ce sa mai fac impotriva caderii parului. Am folosit o multime de sampoane, ba chiar si sapun de casa si nimic nu a dus la un rezultat bun. Am vrut sa incerc masca cu ulei de ricin, vitamina A si galbenus de ou, dar mi s a spus ca nu este ok pentru timpul rece. De ce?
Ce sampon imi recomandati? Sunt disperata, de fiecare data, dupa baie, mi se infunda scurgerea cazii, cade prea mult pentru varsta pe care o am! L am si tuns, dar nimic nu s a schimbat. Nu folosesc decat feon.

2 răspunsuri:
| thealchemist a răspuns:

Http://www.minoxidil-shop.ro/? gclid=COLUwd2KqMECFSrpwgodZBsAgw

| Aiden a răspuns:

Nu. prea ştiu ce să îţi recomand pentru că problema asta vine strict din interior. şi mă îndoiesc profund de faptul că vreun şampon sau tratament minune te-ar putea ajuta (but then again, nu le ştiu pe toate deci. mă rog). Eu te-aş sfătui să o laşi mai moale cu stresul din viaţa de zi cu zi (este fapt ştiut că stresul poate duce la cădere abundentă de păr), să mănânci carne, ouă, lactate şi proteine în general (părul este în mare parte proteină) şi să îţi masezi scalpul de câteva ori pe săptămână pentru a ajuta sângele să ajungă la rădăcini. Succes în găsirea unei soluţii.