Consulta un hairstylist.Si eu eram deceptionat in legatura cu parul, dar dupa ce am fost la frizer si m-a sfatuit mi-a facut cea mai tare freza.(priveste poza de la avatar)
Nu stiu cum arati ca sa-mi pot da cu parerea, dar nu exista si varianta "fara breton"?
Buna! Parerea mea este sa il lasi sa creasca! Am multe prietene cu breton si nu sunt chiar adepta acestui stil. Consider ca ar trebui sa il lasi sa creascaAstfel, iti propun mai multe coafuri pentru el :
-ridica-l si tapeaza-l, prinzandu-l cu o clama pe spate. Mai ales daca parul tau e drept, pun pariu ca iti sta de minune. Sau poti face acelasi lucru doar ca prinzi restul de par intr-o coada de cal.
- cand e spalat parul, lasa bretonul in fata (genul mai dezordonat asa) si prinde parul intr-un coc dezordonat si neglijent intr-o parte a capului. Accesorizeaza coafura cu o bentita cu flori sau fara.Tot asa, lasand bretonul in fata, prinde restul de par intr-o coada impletita, preferabil coada de peste.
-si daca bretonul tau e lung si iti ajunge, fa-ti cu el si cu inca putin par codita stil Ariana Grande.(poti cauta pe Internet despre asta). Acesta este hairstyle-ul meu favorit!
Sper ca te-am ajutat! Mult succes! Funda? :*
alexa4ever întreabă: