Eu as zice sa nu te vopsesti, pentru ca ca esti tinara (cred)si nu are rost, castaniul e culoare la moda, nu-ti strica parul
Eu zic ca ti-ar sta bine in negru albastrui, fiindca am si eu fata ovala si ochii caprui. Ti-as recomanda si un bun inchis cu capsuniu.
Sper ca ajuta
Mai bine nu te vopsi... face rau la pilea capului, culoarea parului tau este frumoasa si dupa cum te-ai denumit si tu esti asa ca nu merita sa iti strici parul de acum(oricati ani ai tu)si nici cand vei fi mare nu te vopsi, nu e bine, vei avea radacinele negre si vine urat.Mai bine nu te vopsi. Sper ca nu te-a suparat raspunsul meu.
Buna! Eu sunt baiat si iti zic ca mai bine nu ca baietilor le plac fetele cu parul natural dar daca te-ai mai vopsit deja atunci fate blodda ca blondele sunt bestiale mai ales daca sunt si frumoase si destepte! Ca daca sunt frumose si proste atunci se numesc piti(pitipoance).
Nu...nuti strica parul, saten inchis am si eu parul si mie chiar imi place si e natural,
si inca o chestiie:odata ce te-ai vopsit trebuie mereu sa o faci o data ce culoarea vopseli s-a decolorat.
Deci ...iti recomand sa nu o faci...
Daca parul a inceput sa iti albeasca si ai nevoie neaparata iti recomand blondul ciocolatiu, dar daca esti tanara si vrei pur si simplu sa te vopsesti nu iti recomand sa o faci deoarece nu face deloc bine parului tau... sper ca ti-am fost de ajutor!