Buna! Si eu am fost ca si tine, pana am descoperit Mibazon, este o crema anti-cosuri de la veterinar. Nu glumesc, nu imi bat joc de tine, e cunoscuta si stiu multi care o folosesc, inclusiv eu, chiar da rezultate, sunt incantata de ea!
Incearc-o si tu, nu ai nimic de pierdut, numai de castigat!
Este normal sa ai acnee la o anumita varsta. Poti incerca o combinatie foarte buna cu o aspirina pisata, intrucat contine acid acetilsalicilic, foarte bun impotriva cosurilor, si o lingurita de otet de mere. Aplica pe cosuri, inclusiv pe spate sau unde mai ai, si lasa sa actioneze 15 minute, dupa care clateste cu apa. Poti face acest tratament de 3 ori pe saptamana. Mult succes si sa ne tii la curent!
Raspuns oferit de http://www.fabuloasa.ro/
Este periculos sa tot folosesti creme, geluri, pastile si tot asa chestii care ti le recomanda lumea. Prima data mergi la un dermatolog si el iti va trata problema.
Poate tie nu iti fac nimic niste pastile pe care le-a folosit prietenul tau pentru a scapa de cosuri, pentru ca organismul e total diferit. Asa ca, mergi la un dermatolog, cere-i parerea si el iti va zice.
Cati ani ai? Cu siguranta e de la schimbarile hormonale. Cremele fac un cos sa dispara, nu sa le previna pe celelalta.
Hayley_3363 întreabă: