Hei! Am avut aceiasi problema vreme de vreo.3 ani. Am incercat pana si cele mai proaste creme. Acum eu iti voi zice cele care au avut un efect asupra cosurilor.
1.Clearskin de la Avon. Mi-am luat 2 creme.De fapt 2 masti. Prima, era exfoianta, iar ce-a ce-a doua se indeparta prin spalare. Cea de-a 2-a.nu am prea folosit-o.Era pentru. puncte negre. Insa cealalta chiar pot sa zic, ca functiona. O aplicai seara, o lasa-i peste noapte, iar dimineata o indepartai. Singura problema era ca, odata ce incetai sa le mai folosesti iti ieseau din nou costuri, chiar mai multe. Am vorbit cu mai multe colege (folosim multe produse cosmetice) si mi-au spus ca la fel au patit si ele, desi nu aveam acelasi tip de masti/creme.
2. Gerovital Plant. Sunt extrem de bune. Le-am folosit si dupa o sapamana si ceva, se observa lipsa cosurilor.
3. Masca de argila. Este foarte buna si ea. Desi rezultatele se vad mai tarziu, face si ea o treaba buna.
4. Desi unora o sa li se para ciudat, functioneaza pentru cosurile necoapte Crema de Galbenele. Eu imi dau cu un strat subtire in fiecare seara, iar dimineata pielea deja o absoarbe, fiind de o potriva foarte fina.
Desigur, este foarte probabil ca ele sa nu aiba acelasi efect si la tine. Eu ti-am spus din propria experienta. Sper sa fie de folos.
Zineryt (te duci la doctorul de familie si ceri sa ti-l dea pe reteta). Mi se pare cel mai bun, in 2-3 zile maxim cosurile incep sa dispara.
Este o crema foarte buna de cosuri se numeste Brevoxil, o gasesti la farmacie sau ai putea sa te dai cu font de ten ca sa nu se mai observe cosurile dar o sa-ti iese mai multe asa.
violetaaaa11 întreabă:
Căpșunica171 întreabă: