| Franziii a întrebat:

Nu stiu daca este aceasta categoria perfecta pentru aceasta intrebare dar sper ca dabatting eyelashes si daca nu imi cer scuze. Deci, peste 11-12 zile merg cu clasa si cu inca cativa copii din diferite clase la Baile Felix. Mergem cu autocaru :-& si as vrea sa va intreb daca stiti ceva medicamente foarte foarte foarte bune laughing pentru rau fiindca nu vreau sa vomit >:". Va rog frumos :* si daca le-ati luat ziceti-mi si mie cum se iau :cu o ora inainte si daca v-au fost de folos! Sau nu neaparat medicamente. orice nu conteaza numai sa nu mi se faca rau puppy dog eyes. Funda!:*

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Intreaba la farmacie. Iti spune acolo ce medicamente au si cum trebuie sa le iei/ Degeaba intrebi aici pentru ca organismele sunt diferite. Daca la cine au avut efect la tine e posibil sa nu aiba.

| Iubibilăă a răspuns:

Intreaba la farmacie... sunt de acord cu @suntserios.

| Smerix a răspuns:

Si eu am aceeasi problema ca si tine.(sau pot spune ca am avut).Eu luam de 3 ori pe zi(inainte de fiecare masa). Sincer, mi-au fost de folos. Distractie placuta!:*

| alynutza6820 a răspuns:

Metocloporamid este bun! Îl iei cu 30 de min înainte, din câte ştiu eu.big grin Dar dacă îţi este foarte foarte rău, ar fi bine sa ai şi o lămâie pe acolo, nu de alta, dar este pentru greaţă. big grin

| Danyellaaa a răspuns:

Eu zic sa-ti iei la tine o sticla cu limonada. La unele pastile exista riscul sa fii alergica sau sa ti-i se faca mai rau. Sper ca te-am ajutatbig grin

| Andrew23 a răspuns:

Mananca sanatos si nu o sa vomitihappy