| butterfly26 a întrebat:

Buna TPU... o intrebare cum pot sa scap de acnee si sa slabesc cat mai repede cam in 5 luni ce as putea face. funda:d:X

Răspuns Câştigător
| ILoveMyBed a răspuns:

Pai cauta pe internet exerciti de pilates, si fa cam 30-1 ora exercitiile alea, dar daca incep sati tremure picoarele nu te opri, pentru ca atuncea incep sa arda calori. Trebuie sa ai 5 mese pe zi, dar nu sa mananci o gramada, ci putin, cum ar fi :
1.Mic dejun : un bol de cereale musli sau 2 feli de dulceata cu ceai.
2.Ora 10 : Un mar, para ( un frunct)
3.Ora 13:Supa ( fara multa paine, sau macar cu 2 feli paine neagra), sau paste, piure de cartofi ( ceva care sa nu cada greu la stomac)
4.Ora 16: o bucatica de ciocolata, sau o napolitana ( ceva dulce, dar nu in cantitati mari)
5. Ora 19: Un gratar cu rosi sau o salata.
A, si sa bei mai mult de 2 litri de apa pe zi, pentru ca atunci cand ti se face foame, si bei apa, stomacul se umple cu apa si nu iti mai e foame. Strict Interzise sunt: Chipsurile, Sucurile, Si sa bei apa in timpul mesei( pentru ca iti mareste stomacul si nu te simti satula, aa, si ridicate de la masa inainte sa te simti satula, adica ridicate inainte sa simti cati explodeaza stomacul. Ascultama pe mine pentru ca eu am fost la nutritionist. Bafta.,

5 răspunsuri:
| adorciocolata a răspuns:

Nu iti stoarce cosurile. Mai degraba foloseste un corector care usuca, iar intr-o saptamana dispar. Demachiaza-te in fiecare seara cu gel de curatare, lotiune tonica, crema hidratanta (de la Eucerin, Gerovital Plant, Clean&Clear sau Nivea All in 1). Nivea All in 1 poti folosi si ca masca dar trebuie sa lasi cam 3-5 minute pe fata. Poti folosi si un gel de aloe vera sau iaurtul si taratele (trebuie sa amesteci pana se transforma intr-o pasta omogena), daca vrei ceva mai natural. Cat despre slabit, fa miscare cel putin 30 min. in fiecare zi, nu manca prea multe dulciuri, respecta mesele principale si nu manca ceva care te ingrasa (pizza, hamburgeri, chipsuri etc). Trebuie sa bei apa si nu sucuri.

| Bijou a răspuns:

Poti slabi folosind un program special de slabit http://forever-aloe-vera.eu/produs/85 Pe langa asta trebui sa mananci sanatos, sa faci sport. Pentru acnee, odata cu eliminarea toxinelor, cu ajutorul acestui gel de aloe vera, vei vedea si rezultate.

| Bijou a răspuns:

Poti slabi folosind un program special de slabit http://forever-aloe-vera.eu/produs/85 Pe langa asta trebui sa mananci sanatos, sa faci sport. Pentru acnee, odata cu eliminarea toxinelor, cu ajutorul acestui gel de aloe vera, vei vedea si rezultate. Pentru o recomandare de produse, poti veni la firma Forever, cu programare desigur.Consilierea este gratuita.

| snfchj a răspuns:

Pai eu te sfatuiesc ca sa faci mult sport, sa alergi 5-10 minute pe afara zilnic,se poate si mai mult, si sa nu mananci mult, doar 2 mese pe zi! Trebuie sa faci si micul dejun, cea mai sanatoasa masa!

| thelightsword2011 a răspuns:

Deci... fa sport cel putin 30 de minute in fiecare zi ai nu mai manca asa de mult da nu te presa prea tare cum ar fi sa nu mananci deloc mananca si tu o portocala sau un mar daca raspunsul e de folos da-mi funda