| roxa14bv a întrebat:

:*. o intrebare in legatura cu parul. Il aveam ars de la placa, si vopsit asa ca a trebuit sa tund din el destul de mult, acum desi m-am tuns, cand ma pieptan de la varfuri mi se mai rup cateva fire, nu mari, 1-2 cm. o solutie pentru a nu mi se mai rupe? cu exceptia sa ma tund iarr, dau fundita love struck

Răspuns Câştigător
| MissWhite a răspuns:

Iti zic ce fac eu, si am un par de invidiat. o data pe luna iti faci un amestesc cu miere, ou, ulei de masline si cafea. Iti insanatoteste foarte mult parul.dai ai gasi si ulei de Karitè si de argan ar fi ok.dar si celalalte sunt foarte bune. ti le pui pe par, stai o dupa masa intreaga asa. apoi te speli.vei vedea schimbarea. iar daa ai probleme mari ccu varfurile, pune doar pe varfuri putin mai mult ulei de masline...si nu il mai vopsiiiii! ar placa at mai rar...doar sa ti-l aranjeze putin :*:*

3 răspunsuri:
| AlinaMm a răspuns:

Ai putea sa-ti cumperi de la Avon un ser pentru varfuri super bun eu il folosesc si sunt foarte multumita si nici nu este scump e in jur de 10 -15 lei. Sper ca te-am ajutat!:**

| Bondarel99 a răspuns:

De la placa si vopsea ti s-a ars si subtiat parul.Asa il am si eu si solutia nu e sa il tunzi pentru ca nu e vorba numai de varfuri, parul se va rupe de oriunde tragi tu.
Incearca sa mai salvezi din el, aplica-i masti cu ulei de masline si alte uleiuri(gasesti pe net retete) sau cumpara-ti tratamente de fortificare a parului.Nu mai folosi placa daca nu vrei sa ajungi cheala.

| Lilli a răspuns:

Simplu si ieftin : ulei de masline.cumpara o sticla maricica, si dupa ce te speli pe cap, da-te la radacina si la varfuri.happythat's all. dupa aia il poti intretine cu o masca o data/saptamana, iar cu timpul doar de 2 ori pe luna.happy sper ca am ajutat.:*