| elenaelly1234 a întrebat:

o intrebare! nu inteleg ..atunci cand ma epilez sub brat (cu epilatorul) se face ciudat ..adica e rosu in chestiile unde erau firele..va rog, e serioslaughingdau funditalaughingsi inca ceva...cu ce as putea sa ma mai epilez?

Răspuns Câştigător
| EkaBuBu a răspuns:

Poti cu ceara sau cu aparatul de ras sau cu crema depilatoare si ce e bine sa te dai cu BANEOCIN de la farmacie e foarte foarte bun pentru iritatii si te dai dupa ce te-ai epilat si a doua zi nu mai ai nimictongue toate fetele se irita nu-ti fa grijitongue
Funda please:*

2 răspunsuri:
| Hydrangeaceae a răspuns:

Salutare.
Problema este că ai pielea sensibilă şi te iriţi imediat.
Îţi recomand să foloseşti o soluţie After shave. Nu e rău să foloseşti epilatorul dar poţi încerca să te epilezi cu benzi de ceară, poate nu vor mai apărea iritaţiile.
Pa-pa.

| Roxana121 a răspuns:

Salut draga! In primul rind epilatoru este un foarte bun si comod de utilizat. Eu il folosesc de mult cu mare drag si sunt multumita de el, cu toate ca am parul foarte inchis si trebuie sa-l da-u jos 1 data pe saptamana. Referitor la roseata care te deranjeza-e normal sa fie pielea putin rosie- nu e nimic grav sau ceva in neregula, stai linistita peste citeva minute, ore trece.Eu de obicei dupa ce ma epilez aplic putina crema de corp, si repede trece roseata si senzatia de usturime. Nu ma da-u direct cu dezodorant, sau spary pentru ca ustura tarebig grin atunci pielea e fina. Mult succes.