| valentinacazacu a întrebat:

O intrebare pentru toata lumea.As dori sa stiu ce produse folositi in mod curent si daca ati primit un cadou. Si de la ce firme? Astept raspunsuri inteligente si concrete.

Răspuns Câştigător
| alecssandra a răspuns:

Fata: Sapun exfoliant dove energy si uneori de la eucerin, special pentru ten, demachiant crema de la elmiplant cu bumbac, lotiune tonica tot de la elmiplant cu bumbac, crema de ochi elmiplant skin defender SAU gel racoritor de ochi de la oriflame SAU crema de ochi cu extract de floarea soarelui de la Garnier SAU crema de galbenele [osiclez mereu cremele de ochi, asa imi face bine] Crema de noaptea de la farmec cu galbenele sau crema de galbenele pe portiunile uscate sau ulei natural de masline, crema de zi : Beautyful Hydration de la avon sau B.B Cream de la Garnier.Mastile le prepar din legume,fructe, drojdie, argila de la farmec, diverse combinatii. Gel de dus folosesc ori Dove ori Fa, deodorant doar DOVE! Crema de corp de la Lidl sau Lapte de bebelusi sau de la My de la Billa [is ieftine si sincer is foarte bune si au si gramas mare, inainte dadeam dublu pe lotiuni de la nivea si se terminau la 2 saptamani avand in vedere ca le aplic uneori si de 3 ori pe zi,dupa dus,singurul plus pentru brand-urile mai cunoscute ar fi mirosul,ATAT] Oje: Seventeen,Farmasi,Gabrini,Avon,tot felul de no-name-uri. Fond de ten: Affinitone de la Maybelline,fond de ten mineral de la Astor si preferatul meu,Infaillible [dar prea scump pentru ce face,am in vizor cel de la seventeen,am auzit ca-i bun] Ptr sprancene folosesc creion de la oriflame sua avon [amandoua is bune] Pt buze: foarte multe brand-uri, nici nu-mi vin in mintelaughing) Cele mai des folosite de mine sunt balsamurile nivea colorate, balsamul superhidratant de la Farmasi, gloss beautycycle de la amway [bun dar exagerat de scump, nu se merita deloc, cu banii astia cumperi 3 gloss-uri de la reduceri de la l'oreal] Am muuuuuuulte muuuuuuulte cosmetice, daca vrei sfaturi, ai intrebari, nelamuriri, orice, astept mesaj. Funda?

1 răspuns:
| laurym a răspuns:

Ten-Gel de curatare Yves Rocher,Lotiune tonica Tenapin,crema matifianta Farmec,Masca cu argila Farmec,

Corp-Lotiune anticelulitica Elmiplant,Lapte pentru corp Dove,Gel de dus Nivea, crema pentru maini Dove, Crema stop acnee Acneogel
Parfum, ruj si rimel-Yves rocher, oja Farmec