| Andrada1 a întrebat:

of of. nu stiu cum sa incep?! deci, vreau sa dau jos numai de pe abdomen. Am alergat mult timp si am slabit de peste tot si nu e bine happy acum sunt slabuta e totul ok insa am burtica si nu-mi place straight face ce ne facem? ce sugerati? orice in afara de abdomene ca nu merge asa straight face am mai incercat. ma si balonez foarte foarte repede si asa mult imi doresc sa scap de ea doar din partea din fata e ca un colacel sad nu am aripioare nimic. doar un colacel inestetic sad Vad ca aici merge cu funda deci daaa dau funda cu cea mai mare placere :* multumesc!

Răspuns Câştigător
| aTi a răspuns:

NU CU ABDOMENE SE SCAPA!
Metoda!
1.Te asezi pe spate.
2.Ti picioarele drepte si unul langa altul.
3.Ridici usor picioarele la 45 de grade.
4.Si o sa simti o durere la abdomen in 2, 3 saptamani ai rezultatehappy

5 răspunsuri:
| aaaa12345 a răspuns:

Si eu am aceiasi problema.Ce ne facem?

| aTi a răspuns:

Da deci fa ce ti-am zis si daca dispui de bani relax & tone nu strica...

| GEORGE a răspuns:

Fa abdomene dar nu face multe din prima daca vrei sa mai poti sa faci si a doua zi.

| Andrada1 explică:

Nu merge happy deci dupa o luna de zile in care am si crescut zilnic numarul de abdomene nu merge happy pur si simplu. si ce dureri am mai avut de ceafa. vai de mine deci pe bune. orice altceva?

| Obiectiv a răspuns:

Salut, pentru burtica trebuie sa faci abdomene. Le poti face in casa, pe jos. Impaturi o patura si o pui pe jos, nu in pat ca e prea moale. Incepi cu citeva si tot cresti numarul, dar sa nu renunti. Poti sa te infasori in folie transparenta pentru a transpira mai mult. Si dupa, faci dus si te masezi cu un prosop mai aspru. Succes si perseverenta. Si ce-i cel mai important: fata mea e plinuta si are si ea burtica. Dar e simpatica si are o groaza de prieteni si a vut deja 2 iubiti. Totul es sa ai incredere in tine! Si asta atrage privirile de la burtica! Pupici!