anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pana la 13 ani am avut parul ondulat si destul de lung(mai jos de coatehee hee)insa am pierdut un pariu si a trebuit sa ma tund bob.big grinIn primele zile mi l-am facut cu placa apoi a inceput sa imi stea singur drept.Acum vreau sa mi-l las sa creasca si sa fie la fel ca la inceput insa nu mai este ondulat. E dreptsad. Ce pot sa fac sa imi fie ondulat permanent ca inainte fara a folosi ondulator sau ce stiu eu ce care sa ii dauneze parului? PS:Cand mi se uda, mi se incretesc firele de deasupra si arata urattongueCe pot face?

Răspuns Câştigător
| Maria_7883 a răspuns:

Din pacate acum l-ai tuns si este destul de scurticel ca sa il ti-l lasi din nou ondulat, asa ca nu ai decat sa astepti sa iti creasca.Nu este o mare tragedie...In schimb pot sa iti zic ca bogat in antioxidanti, uleiul de ricin este produsul ideal pentru ingrijirea pielii dar si a parului.Eu am folosit ulei de ricin si constat fericita ca parul imi creste"in veselie" si varfurile nu mi se mai despica.Se aplica la arfurile si radacina parului.Masezi parul timp de 10-15 minute si e preferabil sa stai si peste noapte cu el in cap.A doua zi neaparat trebuie sa te speli.E foarte ieftin(3-5 lei)si il gasesti la farmacie sau plafar.La mine a mersbig grin Nu ad de ce nu ar merge si la tine.Succes!

0 răspunsuri: