Incearca o masca pentru par cu ulei de masline care va hidrata parul si il va face mai moale.Inainte de a te spala pe cap umezesti parul si apoi aplici uleiul de masline infasori parul intr-un prosop si il lasi sa actioneze in jur de 1 ora. Poti repeta inainte de fiecare spalare pe cap.In plus iti recomand sa folosesti un sampon si balsam pentru parul uscat ( cel de la ELSEVE re-nutrition laptisor de matca si omega 6 pentru par uscat este foarte bun, unul mai ieftin care este de asemenea foarte bun e cel de la Schauma Cream& Oil ).
Foloseste un sampon Syoss pentru par uscat si deteliorat(e negru cu portocaliu) si un tratament pentru par de la Kallos cu lapte. Dupa 1 luna garantez ca parul tau va arata mult, mult mai bine.Crede`ma,aveam aceeasi problema ca tine, parul arata foarte uscat si ciufulit ca sa zic asa, plus ca il mai am si des.Si dupa produsele astea doua parul meu arata foarte bine acum.
Buna incearca cu o masca cu ulei de masline si cateva de picaturi de zeama de lamaie, lasa masca sa actioneze 2-3 ore dupa care samponeaza, clateste...si repeta tratamentul de 2 ori pe saptamana.la mine a dat rezultate
Se spala cu sampon, doar nu se spala cu detergentul pentru vase
Spala-te cu Elseve(cred ca ai auzit de el) Dar sunt mai multe culori.Tu ia pe galben:e cel mai bun.Eu cu Elseve ma spal si il lasa matasos, moale si miroase frumos.
dedfgv întreabă:
aureliaghindoac întreabă: