| MetalHead04 a întrebat:

parul meu este cam "prajit" de la placa, adica doar varfurile..si e subtiat de la vopsea,deteriorat rau, daca sunt niste sampoane si niste masti pentru par mai bune puppy dog eyes.Dau fundita la cel mai complet raspuns:3!

4 răspunsuri:
| PiinkSmiile a răspuns:

Buna!
Pentru problema ta sunt o multime de solutii, dar prima este sa renunti ceva timp la placa.

*-1 ou
-1 lingura ulei de masline
-2 linguri de pasta de ceapa
-1 lingura miere* pentru par deteriorat

*-2 galbenusuri
-2 lingurite de ulei din seminte de in* pentru par uscat

*-2 galbenusuri de ou
-50 ml de bere* pentru stralucire

| anothernothingthing a răspuns:

Buna!
Fara sa te chinui prea mult cu remediile naturiste care se prepara in casa, poti sa iti cumperi sampon cu keratina. Eu am folosit de la Nivea un sampon cu keratina. Nu mai stiu exact cum se numea, dar era ceva cu strong/repair. Un sampon bun care opreste caderea parului este cel de la Gerovital, cel cu capac mov. Tot de la Gerovital este bun si serul pentru varfuri deteriorate si il poti gasi la un pret ok, pana in 20 lei. Si un balsam bun este Placenta, de la Kallos, care iti face parul mai usor de descurcat si nu se mai rupe asa de repede.
Sper ca te-am ajutat!

| ShockDoctrine a răspuns:

Si eu am aceeasi problema.
Folosesc de doua ori pe saptamana urmatoarea masca: 3 lingurite ulei masline+2 ulei ricin+2 galbenusuri (nu e neaparat) +2 miere.Hidrateaza parul, il face stralucitor si iti accelereaza crestea.Nu uita sa te clatesti bine.
Mai folosesc de la syoss un balsam si o masca restructuranta.sunt intr-un bidonas alb cu portocaliu, sunt foarte bune :*

| QuiPp a răspuns:

Pentru inceput cumpara-ti un sampon de la Favisan, special pentru problema ta(costa 12 lei), il gasesti la farmacii de tip Plafar.Foloseste uleiuri naturale:ricin,cocos,masline etc.Un balsam este obligatorie daca ai parul deteriorat(unul natural), nu folosi lamaia pe par, pentru ca ti-l vei usca si mai tare, clateste-ti parul cu apaca acidulata, in care adaugi 2 lingurite de otet.Renunta la orice sursa de caldura(placa, ondulator etc). Mult noroc big grin.