| Amiiz a întrebat:

Pe 10 septembrie merg la o nunta. Am o rochita alba, deasupra genunchilor dar nici scurta, si are o fundita mare la corset. Intrebarea mea este : Ce pantofi as putea purta la o astfel de rochita. As dori ceva cu toc gen 5 - 6 - 7 cm. big grin Am 12 ani [ imediat 13 ]. Multumesc. Fundita. big grin

Răspuns Câştigător
| Luu010 a răspuns:

Nu-ti trebuie neaparat pantofi, cat si niste sandale finute gen astea: http://www.shoebunny.com/......-hayek.jpg
sau daca tii neaparat pantof, poti incerca:http://www.colourbox.com/......-heels.jpg funditaaa?:o3

10 răspunsuri:
| Mandy4105 a răspuns:

Iti poti lua niste sandale albe sau negre cu toc insa asigura-te ca poti merge pe ele si iti recomand platformele pentru ca sunt foarte comode chiar daca tocurile sunt mai inalte :
ex: http://www.flu.ro/......_2009.html

| Ғʋиκʏℓιcισʋƨβαвɛ a răspuns:

Buna,happy,pai poti sa iei sandale cu toc,albe sau negre ca sa se potriveasca cu rochia, si clar, cu toc ar merge, incearca mai multe perechi ca sa vezi cum ati place si cum se asorteaza, sper ca te-am ajutat, sa porti sanatoasa si distractie la nunta :d

| raluka99 a răspuns:

Iti recomand orice pantof cu tok, care sa se potriveasca cu rochita si...si poti sa-ti faci unu kok asortat cu cercei si bratari

| romanita44 a răspuns:

Nu vreau sa par nepoliticoasa dar NICIODATA nu pui sandale negre la o rochie alba.o alta regula spune ca la nunta nu se poarta negru NICIODATA. negrul la nunta este permis doar la costumele barbatilor dar nici ei nu au voie sa poarte camasa neagra, de exemplu. poti sa folosesti mai multe culori, de preferat nu prea stridente, sa mearga cu plicul de seara, nu neaparat in aceeasi culoare dar sa se potriveasca.

| romanita44 a răspuns:

Nu vreau sa par vreo filozoafa dar la o rochie alba de zi sau de seara nu asortezi NICIODATA sandale sau pantof negru. o alta regula spune ca la nunti nu merdi NICIODATA cu o rochie neagra. doar costumele barbatilor pot fi negre dar camasile negre sunt si pentru ei interzise. foloseste o sanda cu o culoare de intensitate medie care sa se asorteze cu plicul de aseara si nu neaparat in aceeasi culoare.

| romanita44 a răspuns:

Si nu iti pui si cercei si colier si inele si bratari.bijuteriile ori le iei de seara ori nu mai pui nimic.un ceas de zi nu merge purtat la o rochita de seara.dar probabil ca stii aceste reguli.

| romanita44 a răspuns:

In ultima vreme la nunti sunt permisi si balerinii cu conditia sa aiba o textura de seara.depinde cat esti de inalta. poarta o sanda corespunzatoare varstei tale.nu iti dori sa arati mai matura sau stiu eu cum.traieste-ti adolescenta si imbracate ca atare.este parerea mea si nu trebuie sa tii cont de ea laughing

| romanita44 a răspuns:

De asemenea albul este o culoare exclusiva pentru mireasa si eventual pentru domnisoarele de onoare daca asa isi doreste mireasa.cea alba la nunta este mireasa, este seara ei cea mare, nu a invitatilor.invitatii vin in semn de pretuire pentru cea mai frumoasa zi a acelui cuplu.cel putin teoretic laughing

| Alexxaaa a răspuns:

Nu cred ca ar merge ceva cu toc. incearca pantofii sau balerinii josi sh ai sa vezi ce bine VIN la rochita (genul tau de rochita am avut si eu sh tot asa am vrut - pantofi cu toc - am si incercat dar nu merge, faci cum vrei)

| MinniePearl a răspuns:

Nu cred ca ar trebui sa porti pantofi cu toc atata timp cat nu stii sa mergi, eu una nu stiu sa merrg pe tocuri si crede'ma ca mi'as dori!
Poti pune niste sandale cu niste pietricele si putin toc si u plic mare roz! Ai arata super! Si cu o coafura super chic! Vei arata super!
Culoarea sandalelor de preferat fucsia si la plic siclam! Vei arata belea! Funda?