| danyella12 a întrebat:

Buna TPU pe 15 noiembrie o sa ma duc la balul bobocilor, nu stiu ce optiune sa aleg la vestimentatie big grin.
Prima ar fi : Niste pantaloni lungi negri gen colanti cu niste tocuri negre, o camasa alba cu putin decolteu si sacou alb sau negru.
a doua : Rochita alba cu sacou negru (alb) tocuri negre, si plic.
a treia : fusta neagra cam scurta putin stramta, camase fara decolteu sacou si tocuri.

P.S : nu particip.

Daca avetii sfaturi sau idei astept cu cea mai mare placere:*

Răspuns Câştigător
| anonimus44 a răspuns:

Prima varianta e cea mai buna! Arati mai mult mister si totodata esti si sexy. Cu siguranta baietii dupa tine vor intoarce capul, nu dupa toate rochile + ca te vei simti mai comod! Multa distractie!

Ca idee : Ai putea lua pantalonii, o camasa alba cu decolteu si sacoul negru. Recomand si o palarie neagra daca ai, desigur ca machiaj niste "cat eyes".

6 răspunsuri:
| Ririru a răspuns:

A doua varianta.
Prima pare prea "office", in niciun caz de un bal, a doua suna cel mai potrivit.
Iar ultima, ar fi ok, dar a doua e mult mai potrivita pentru un bal, eventual o petrecere.
:*

| BiuL a răspuns:

Eu zic rochie, pentru ca rochie nu porti in fiecare zii si bineintenes tocuri, dar dupa parerea mea nu ar trebui sa fii asa asortata, mai pune o pata de culoare, rupe asortarea asta excesiva cu ceva, o geanta, o curea, o bandana.

Răspuns utilizator avertizat
| Forev3rAlone a răspuns:

A doua, este mult mai potrivita pentru un bal, insa tu trebuie sa alegi ce ti se pare mai confortabil.winking

| Amaluna a răspuns:

A doua si asorteaza o curea subtire/groasa pentru talie.
O sa arati super, distarctie placuta!
P.S:poarta o inimioara din bronz la gat.

| Daniela0697 a răspuns:

Mie una imi suna bine prima varianta happy
Si cred ca ar merge bine sacoul cel negu big grin