| Bubble13 a întrebat:

[pentru fete] voi la ce varsta v-ati pensat? eu am 13 ani si mama nu ma lasa, a zis ca o sa ma lasa de ziua mea cand imi voi scoate buletinul care este peste aproape un an. cum o pot convinge sa o las sa ma pensez? help dau FUNDA p. s:nu uitati sa raspundeti la prima intrebarelaughing

9 răspunsuri:
| chupachups1234 a răspuns:

Eu... cred ca la 13 sau 14 thinking
Pai si cu ce o incalzeste pe ea daca te pensezi acum sau peste un an? straight face Oare daca te pensezi fara sa ii zici isi da seama?hee hee Si daca isi da seama ce o sa se intample?hee hee Zi-i si tu ca toate fetele se penseaza numai tu nu.hee hee
P.S. : Fara P.S. - ul tau uitam sa raspund la prima intrebarelaughing

| bebelinnAa a răspuns:

Buna big grin Eu am 15 ani.si prima data nici maica mea nu ma lasa sa ma pensezchatterbox. zicea ca sunt mica (asta tot la 13 ani:d) si ca o sa am timp rolling eyes.asa ca am luat penseta si am inceput sa imi smulg ce era in plus. (azi putin maine putin) ca sa se poata obisnui.cand a vazut "finalul"(ca sa zic asa) nu mi-a zis nimic.asa am facut si cu machiajurile la fel nu ma lasa si ma macheam totusi (azi un pic de rimel, maine luciu de buze.si tot asa)

Si ca sa raspund si la prima intrebare laughing cam la 13 ani jumate a acceptat mama sa ma pensezwinking

| NuAmGăsitNume a răspuns:

Mama la varsta ta nu ma lasa. Prima oara m`am pensat inainte de banchet la 14 ani. Poti astepta, nu`i nici o graba.

| AmelyRain a răspuns:

Eu m-am pensat cam pe la 13 ani cred, oricum le aveam subtiri. Eu zic sa ii spui mamei tale ca ai un complex cu sprancenele si ca te face sa te simti urata, poti sa exagerezi putin ca sa te creada, nu ii spune ca toate prietenele tale se penseaza ca astfel o sa zica ca de fapt nu ai nevoie si ca vrei doar sa te iei dupa ele. Spune-i ca ti se par groase si sa iti inaspreste fata, spune-i ca nu vrei decat sa pensezi pe margine si nu o sa ti le faci subtiri cat acul. Roago sa te penseze chiar ea ca sa fie sigura ca nu o sa iasa urat. Bafta!

| Silviix3 a răspuns:

Buna!
Eu am 15 ani si pana acum nu m-am pensat deloc.Nu ca nu as avea nevoie, dar nu vreau sa creasca si mai mult si sa-mi fac un obicei cu progamarea la pensat.Roag'o frumos si spune-i ca majoritatea prietenelor tale te intreaba de ce nu te pensezi.
Bye!

| CristinaLăvMucAnonim a răspuns:

Eu astăzi. Am 12 ani, le aveam cam groase.Eu sunt blondă de fel, dar a început să mi se închidă. Mama m'a lăsat big grin.

| alexandra5251 a răspuns:

Nici pe mine nu m-a lasat,eu am tacut,si m-am pensat,am avut noroc ca mama este o persoama foarte buna si nu m-a certat, dar eu nu m-am pensat foarte tare asa un pic! Sper ce te-m ajutat, pa pa!

| Ddenise211 a răspuns:

Eu una am breton dar nu prea am nevoie...big grin nu sunt atat de groase. unele fete sau chiar baieti se penseaza pentru ca le au groase dar unii care nu au probleme nu foloseschappy Daca tu consideri ca sunt groase atunci ar trebui sa o rogi pe mama ta si sa iei masuri.Sa ii explici ca nu arata bine.
P.S: Am 13 ani si am inceput deja. oricum mama mea este o persoana minunata si ma lasa sa fac ce vreau euhappy (mai ales daca este vorba de pensat, epilat.etctongue)Multa Bafta!batting eyelashes

| Maya_2359 a răspuns:

Eu una nu m-am pensat inca si am 14 ani. Cred ca fiecare fata arata mai bine naturala.Si eu sunt singura din clasa care nu m-am pensat.Mai bine stai asa, multe din colegele mele isi fac niste gene ciudate adica pana acum erau normale si acum au un unghi de 45 de gradelaughing
Bye-bye`!