De Lady's nu stiu ce sa zic... Mi se par exagerat de ieftine si plus ca au o multime de parabeni, mai ales cremele. De la Oriflame am incercat cateva si sunt destul de dezamagita : anticearcanul nu acopera nimic, gel de dus fara miros... Cred ca AVON sunt cele mai acceptabile, adica sunt produse extraordinare pe care le folosesc de mult timp ( nu spun ca nu sunt si prostii ). Dar cred ca as alege Avon. Te pup si o zi frumoasa sa ai!
Avon! Lady`s nu am incercat, dar cele de la oriflame sunt copy -paste dupa avon...
Fiecare are anumite produse care sunt mai bune. În orice caz, Avon-ul ar fi pe ultimul loc!
De obicei comand de la AVON si mi se par chiar foarte bune produsele.
De la ORIFLAME nu am comandat nimic pana acum.
De la LADY`S am comandat o singura data un tus cu sclipici pentru ochi si mi s-a parut chiar bun.
Ramane la alegerea ta cel mai important e sa te uiti pe toate brosurile de la fiecare firma in parte, ce ai tu nevoie, care ti se pare mai bune, eu stiu, cauta pe net produsul pe care ti-l doresti poate cineva i-a facut vreun comentariu ( sunt multe blogg-uri) vezi parerea lui, casta costa si dupa comanzi eu asa fac!
As zice Avon sau Oriflame... Eu folosesc mai mult de la Oriflame, sunt preturi mai accesibile decat la Avon
Depinde, sunt gusturi si gusturi...
Exista produse mai bune la Avon decat la Oriflame, si exista si produse mai bune la Oriflame decat la Avon, de ex.
Heii.
Sunt una din fetele obsedate de lumea machiajului. Trebuie să am cât mai multe . După părerea mea, Oriflame are cele mai bune produse din cele 3. La Avon, chiar acum 2 zile mi-a venit un colet. Așteptam produsele atât de mult... Am fost dezamăgită când am văzut ce mi-au adus. Mai nimic nu era după cum scria în catalog. Poate doar peria .
Oriflame în schimb, are produse de calitate. Nu cred că s-a întâmplat de mai mult de 4-5 ori de când comand, să nu îmi convină vreun produs.
O zi bună :*!
Sincereu cred ca Oriflame sunt foarte bune, si in plus mult mai ieftine fata de Avon, de la Lady's n-am incercat.
Bafta :*
sandutza12 întreabă:
Feeetitzaaa întreabă:
Mario1996 întreabă: