Mai bine lasa-l asa
nu e motiv sa fi rusinat multi barbati au par in zona aia
Nu face prostia sa il epilezi,pentru ca iti va creste mai mult! si eu am aceeasi problema, dar nu iti face griji, lasa-l asa pentru ca dupa o perioada el va cadea! Doar vara asta vei avea problema cu el si nu e par ci puf asa! Daca nu vrei sa se cunoasca alege un costum de baie asemanator cu un bady! Mult succes:*
Se decoloreaza de la bronz, pielea ta va fi mai neagra si nu se mai vede, si parul se va decolora si se face blond. Nu-ti fa probleme, e adevarat.xD
Epileaza-l, e cel mai bine, iar dupa ce il razi sa-ti dai cu after shave ca sa nu te manance dupa aia
1 - Esti barbat...adica asa cred...
2 - Daca nu iti place epileazate peste tot nu doar in locul acela ca sa nu para urat.
Eu as zice sa nu te epilezi.toata lumea are cateva fire pe burta, pe spate este ceva normal, nu iti fa griji, nimeni nu o sa observe sper ca raspunsul meu sa iti fie de ajutor fundita?
Daca te epilezi in acel loc,cred ca ar fi mai bine sa te epilezi peste tot! Va arata ciudat:acel loc fara par si in rest da,cat de putin ar fi el! Daca e cum spui tu si nu esti ''ca Yeti'', nu ti face probleme, te vei bronza! Nu se mai vedea foarte mult.Dar daca chiar ai foarte mult par incerca si epilarea.Parerea mea
Succes!
Dacă se vede ce? Nu am înțeles problema. Mor pe-ăștia cărora le e rușine de propria masculinitate. Ești bărbat, ce vrei? Mie mi se par amuzanți ăia care se epilează ca distrușii.
Toata lumea are, baietii mai mult, fetele mai putin sau mai rar. Daca parul de pe maini sau de pe picioare nu se decoloreaza, sigur nu se va decolora. Daca chiar te enerveaza, epileazati-l nu e mare lucru