O pereche de raiati sau blugi negri, o bluza alba si un sacou negru sau o vesta neagra... eventual... daca ai in jur de 13-14 ani poti sa mai adaugi si niste pantofi cu tocuri de 4-5 cm tot negri
Funda?
Copy/paste la un raspuns pe care l-am dat la o intrebare asemanatoare:
Daca scoala la care esti are uniforma, te imbraci in uniforma. Daca nu, atunci te imbraci in asa fel incat sa te simti bine si sa fie decent.
Depinde cum va fi vremea... eu indiferent cum va fi voi merge in blugi, ''skateri'', si un tricou(+pulover sauceav dragut)
Pai nu stiu! Poti sa te imbraci in uniforma. Dar daca nu aveti la scoala voastra asa ceva, poti sa te imbraci cum vrei, dar totusi intr-un mod stilat. Intreaba-ti prietenii, sau chiar parintii! Sau,, mai bine, poti sa te uiti in garderoba ta si sa gasesti ceva elegant, dar totusi si cu masura! Sper ca te-am ajutat!
Pai eu cred ca ar trebui sa iti iei o pereche de balerini negrii, niste dresuri colorate, o fustita care sa se asorteze de preferat blug, un maiou negru sau culoarea dresurilor, un cardigan dragut sau un bolero, o bentita cu fundita, un set de argint finut pentru a nu se observa(inel bratara si lant), putin gloss pe buze si cam atat! Sper ca te-am ajutat.
Imbraca-te cu ceva comod! Niste blugi cu un tricou/camasa (in carouri eventual).
O fustita cu tenisi/sandale, un tricou cu macar putin decolteu sau un maieu si daca e frig un bolerou pe deasupra, nu uita accesoriile, o bratara/un inel/un colier, daca e cald in ziua reaspectiva poti sa-ti pui si o pereche de ochelari de soare pe cap, ^.^
Eu cred ca ma voi imbraca asa :blugii, tenesi, tricou si un plover in nasturi.
Pai daca e o scoala mai severa care cere uniforma atunci ai puteai sa iti pui o camasa si pantaloni daca nu imbracate cu hainele tale preferate:o pereche de blugi si bluza care te avantajeaza si iti place cel mai mult...la aceste tinute ai putea sa iti pui niste accesori sic:un lant, o bratara etc. Sper ca te-am ajutat... funda?
Eu zic sa te imbraci cu ceva simplu si totusi foarte frumos.Cum ar fi o pereche de blugi stramti cu tenisi si un tricou mai lung sau un maieu. funda?
purpleice întreabă:
DaciaRomania întreabă: