Da-te cu lapte Doina (il gasesti in hypermarket si farmacii, e gen lapte de corp, nu de mancat ) Si eu sunt alba si anul trecut cand am fost in vacanta am folosit laptele si m-am inrosit mai mult decat de obicei (atentie: nu are rol de protectie solara) insa nu m-am decojit, nu m-am patat sau chestii de genul si chiar m-am bronzat...
Pana sa te pui la plaja da`ti cu ulei de masline pe piele. Functioneaza. Baftaa :*
Mănâncă zilnic morcovi cruzi şi ia-ţi Beta Caroten-ul de la farmacie (dă o căutare pe google)! Succes!
Date cu ulei de masline si apoi stai la soare si asa poate se prinde.Din cate stiu eu cred ca o sa mearga
Ai grija totusi sa te dai cu protectie solara, mai scazuta dar totusi sa fie deoarece pot aparea bolile de piele, cancer.
Incearca autobronzant, spray, crema.
Dă-te cu o loţiune de corp cu efecte autobronzant de la Dove.Se aplică zilnic, şi după 3-5 zile se văd rezultatele unui bronz uşor. Costă în jur de 13-15 lei (în funcţie de magazinul de la care cumperi). Pentru efecte mai vizibile, foloseşte un autobronzant de la Avon, dar ai grijă să-l aplici cum trebuie, să nu rămână urme de "murdărie". Baftă!