| aamyy a întrebat:

practic dansuri si vom merge in turneu, vreau sa ma sfatuiti ce haine sa imi duc si ce sa imi cumpar. Va fi in perioada de 27 aprilie pana in 1 mai. Vreau niste sugestii va rog frumos despre tot.Multumesc.

Răspuns Câştigător
| AmanoYuno a răspuns:

In primul rand despre tricouri:nu lua ceva cu paiete fiindca in cazul in care va trebui sa dansezi in ele (vor atrage atentia celorlalti;))poti lua ceva imprimate cu sloganuri sau imagini misto:)incearca h&m sau sprider;)in legatura cu fustele poti asorta o fusta cu cute la un tricou uni si accesorii impreuna cu nelipsitii balerini;)blugii pot fi asortai cu tricouri de aici http://www.originals.ro/shoes-m-19.html sau daca nu unele imprimate ca cele de la h &m totusi incearca ca dasca porti intr-o parte ceva cu imprimeu sau multicolo in cealalta parte sa fie ceva uni.imi pare bine ca te-am ajutat;)dar tine minte ca totul tine de imaginatie fiindca atunci cand iti creezi un outfit iti poti dezlantui toata imaginatia;)si cele mai bune iti ies cand porti ce iti place

4 răspunsuri:
| AmanoYuno a răspuns:

Intai iti urez felicitari pentru. turneu apoi cel mai important e sa-ti iei haine de danswinkingiar in rest asigura-te ca ai destule sosete si lenjerie intima.va fi cald dar poti de asemenea sa-ti iei si blugi in cazul in care va plouawinking5 tricouri (in cazul unui accident)si pantaloni sau fustehappydar nu-ti ua totusi prea multe lucruri fiindca daca ofaci nu vei purta nici 50% din ce ai luat. ia-ti o valiza mai micuta in cazul in care veti merge pe jos si va trebui sa le caratihappyin tip ce ceilalti vor cara ditamai geamantanelewinkingmai ia-ti un mic portfard si nu uita deodorantul! daca ai nevoie sa-ti iei pantofi baga sosetele in ei ca sa economisesti loc si ca sa nu se turteasca pantofiiwinkingnu uita celelalta obiecte de igena personala si cele de infrumusetare corporalawinkingsunt sigura ca vei straluci acolo>; D<

| aamyy explică (pentru AmanoYuno):

Multumesc foaret mult... mi-ai fost de ajutor dar ma refeream ce fuste cu ce tricouri sa asortez sau sa imi dati ceva poze pentru imi cumpara ceva dragut

| AmanoYuno a răspuns (pentru aamyy):

In primul rand despre tricouri:nu lua ceva cu paiete fiindca in cazul in care va trebui sa dansezi in ele (vor atrage atentia celorlalti;))poti lua ceva imprimate cu sloganuri sau imagini misto:)incearca h&m sau sprider;)in legatura cu fustele poti asorta o fusta cu cute la un tricou uni si accesorii impreuna cu nelipsitii balerini;)blugii pot fi asortai cu tricouri de aici http://www.originals.ro/shoes-m-19.html sau daca nu unele imprimate ca cele de la h &m totusi incearca ca dasca porti intr-o parte ceva cu imprimeu sau multicolo in cealalta parte sa fie ceva uni.imi pare bine ca te-am ajutat;)dar tine minte ca totul tine de imaginatie fiindca atunci cand iti creezi un outfit iti poti dezlantui toata imaginatia;)si cele mai bune iti ies cand porti ce iti place

| Babylonul a răspuns:

Ia-ti un set (din fiecare cate un pic) in cele 4 zile ce e de baza si putin stil bafta laughing

| Boomzz2012 a răspuns:

Pai cce haine vrei tulaughing
In acasta perioada poti sa iti iei cateva fustite balerini si cativa pantaloni subtiri tricouri.
Sper ca te-am ajutat! si bafta in turneu!
funda?