anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

prietena mea face 17 ani, si as vrea sa iau un dres ca cadou, ce dres sa iau? Ma puteti ajuta?

8 răspunsuri:
| nicoletalavinia14 a răspuns:

Eu zic de ceva cu model, sau colorat...
adica, eu sunt innebunita dupa dresurile asa.
uite aici cateva idei https://www.google.ro/......ps?/search

| darrio2007 a răspuns:

Ii stii masura? I-ai Lycra.

| DamiPapucii a răspuns:

Poti sa iii faci un tricou personalizat orcarei persoane i-ar placea.Intra pe ''tu'' si acolo sunt diferite imaginii cu glumele, bancurile etc din ziua de azi sau poti sa ii personalizezi tu tricoul cu o poza din calculatorul tau, scriindui numele pentru toate acestea dai ''design''. Bafta sper sa te fii ajutat.

| darrio2007 a răspuns (pentru DamiPapucii):

N-auzi ca vrea sa ii ia dresuri.

| strengaritzza a răspuns:

Intrebarea asta e buna. Daca tu nu stii ce preferinte are ea, atunci de unde as stii eu. Cumpara-i ce-i place.

| Kryss13 a răspuns:

Http://www.depozituldelenjerie.ro/ciorapi-c28-p0.html - dupa acest site te poti inspira... sper ca te-am ajutat:) Te pup!:*

| ParadiseCaroline a răspuns:

Iti recomand un buchet de trandafiri albi sau rosii(crede-ma nu vei da niciodata gresi cu flori) iar daca ai un buget mai maricel poti sa ii cumperi un parfum /un lantisor de aur sau argint/chiar si o jucarie de plus daca este mai copilaroasa. Sper ca te-am ajutat.

| NoNameasdod a răspuns:

Ca, cadou * [ e cacofonie ce ai zis tu.]
si acum. in niciun caz DRESURI. Adica, poate sa isi ia si ea ce diferenta ar fi daca i-ai lua tu. Plus ca ar zice ca nu iti pasa straight face.
I-ai si tu un parfum ceva. Un ursulet de plus cu o inima pe care sa scrie Te Iubesc..Sau, o perna tot asa pe care sa scrie : Te iubesc. C
Ceva dragut, nu DRESURI.
[Stiu ca intrebarea e veche, dar... sa stii pe viitor;*]