| dulcik19 a întrebat:

Puteti sa-mi spuneti va rog ce fard ar merge cu culoarea de ochi caprui?( +ruj ) Fundita.

Răspuns Câştigător
| Knopacika a răspuns:

Eu tot am ochi caprui si cel mai bun fard este cafeniu de toate nuantele sau negru tot destul de frumos arata, in privinta de ruj poti folosi roz sau pur si simplu un luciu de buze, dar depinde unde doresti sa pleci happy FUNDA?

5 răspunsuri:
| adorciocolata a răspuns:

Da-te cu fard in nuante de bej deschis, lila, maro, auriu, verde, piersica, roz pentru machiaj de zi. Pentru un machiaj de seara, da-te cu albastru, verde, pruna, indigo, argintiu, purpuriu. Ar fi trebuit sa mentionezi si ce culoare au parul si tenul tau. Pentru ruj, opteaza pentru nuante de roz de intensitate medie sau deschis, nude, piersica (daca ai tenul inchis), rosu, roz, mov (daca ai tenul deschis sau normal). Sper ca te-am ajutat!

| BonneLess a răspuns:

Acum, eu nu aleg fardul in functie de culoarea ochilor ci iau din toate caracteristicile gen : par, forma fetei, nas, buze, ten...
Daca ai pigmentul ciocolatiu merg foarte bine culorile mai inchise adica roz, verde, turcoaz, rosu.
Daca ai pigmentul deschis ar da bine culori mai deschise maro, galben, combinatii de culori deschise sau chiar si nonculoarea negru o poti folosi in combinatie cu celelalte.

| zozoMik a răspuns:

Buna:X
Nu prea sunt eu mare fana a maichiajurilor insa cu siguranta stiu ca ai un avantaj... astfel incat ochii caprui merg machiati cu aproape orice culoare.
Totusi, cafeniul, caramelul, maro-ul inchis, ciocolatiul si bejul te vor prinde de minune. In plus, creionul negru sau maro iti va pune si mai mult ochii in evidenta.
Sper ca te-am putut ajuta :X