Recomand pe cele de la Gerovital https://www.farmec.ro/produse/ingrijire-par/regenerare/1.html iti alegi in functie de tipul de par.
Am folosit de la ei si am fost placut impresionata de produsele lor, acum plang nitel caci mi s-au terminat si astept momentul sa revin in Romania sa le cumpar iar.
Cu toate ca, chiar daca nu simti tu ca persoana, corpul in schimb da, stresul, dusmanul tuturor, cat si alimentatia.
Incearca sa elimini din mancarea grasa si prajita si consuma mai multe fructe si legume proaspete, ca si carne peste, vita si carne de pasare, porcul l-as exclude de tot. Lichide multe, apa, nu sucurile din comert. Cu stresul cam toti ne confruntam chiar daca nu vrem, desi am putea sa ne vindecam prin plimbarile la aer liber, o muzica de meditatie, o carte. Chiar daca te gandesti ce legatura au toate astea, iti spun sigur ca au, toate, putin din fiecare influenteaza caderea parului.
Poti aplica si masti 1-2 ori pe saptamana timp de 10 sedinte cu ulei de masline in combinatie cu vitamina A si E (le gasesti la farmacii ori naturiste), sa fie usor cald si parul infasurat intr-o casca de baie sau folie de plastic alimentara si un prosop. Stai cu masca mai mult de jumatate de ora, apoi elimina cu un sapon pe care care ti l-am recomandat mai sus, cel ales de la Gerovital. Daca te tii de ele, cu chiu cu vai, caci uneori cand dorim sa facem nu avem chef, se vor vedea rezultatele imediat, daca le faci cand iti aduci aminte, bineinteles ca nu.
Ah si inca ceva, foloseste uleiul de masline si la salate si la celelalte mancaruri, vei vedea diferenta in timp, nu numai la par, ci in general la tot.
anonim_4396 întreabă: