anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU! happy
Săptămâna aceasta trebuie să îmi fac buletinul. Am voie să fiu machiată?(doar fond de ten si rimel)
Cum trebuie să mă îmbrac? În ce culori?

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Da, e ok.

| darrio2007 a răspuns:

Parcă te-ai duce la concurs de Miss. Poți fi machiata și îmbrăcată cu orice. Într-o manieră decenta.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

"Evita fardurile sidefate sau glitterul, dar si rujul glossy sau iluminatorul cu particule stralucitoare. Acestea te fac sa pari mai batrana la lumina puternica. Este de preferat sa optezi pentru tonuri mate. Evita rujurile si fardurile in culori puternice sau nude. Rujul ar trebui sa fie mat, iar culoarea sa fie asemanatoare cu cea a buzelor." Citeste mai departe: https://www.bzi.ro/......ort-966719

| Sofer a răspuns:

Încearcă sa fi naturala.

| zurick a răspuns:

Orice culoare da încearcă să nu fie peste una, nu că nu ai putea, da posibil să nu arate ok. Poți purta orice înafară de maieu aparent știu pe cineva pe care nu a lăsat-o așa, da posibil să fie doar nebunia persoanei respective, oricum de la tricou la plovăr orice. Poți să fii machiată.

| BlackOath a răspuns:

Eu as zice sa nu te machiezi exagerat, pentru ca iti schimba infatisarea foarte tare - decat rimel si cam atat. Cat despre par, daca esti creata, logic ca nu o sa te faci cu placa sau invers. Trebuie sa arati cum esti tu de obicei, ca sa te poata recunoaste oricine in poza. Cat despre imbracaminte, e ok oricum.