Poti sa slabesti intr-o luna, dar doar daca vei face sport, in fiecare zi macar 30 de minute de alergare plus orice sport vrei tu,fotbal,bicicleta orice sport care sa te puna putin la transpirat fara efort nu vei reusii,si eu am slabit foarte mult tot asa cu ajutorul sportului iar in ce priveste mancarea,poti sa manaci orice,dar conditia este ca seara sa nu mananci deloc sau daca chiar nu poti sa nu manaci nimic atunci mananca ceva usor,legume,salate chestii din astea care nu contin grasime si incearca la toate mesele sa nu mananci pana te saturi,mananca doar atat cat sa nu simti foamea pentru sa te infometezi iar nu este bine, trebuie incet sa te inveti sa mananci putin adica mananci mai des si mai putin, in felul acesta vei reusii, iti spun, eu asa am facut si am reusit si tu vei reusii cu vointa, nu va fi usor dar daca iti doresti vei reusii
Inainte de fiecare masa, bea 1 pahar sau 2 de apa. Te vei simti plina si nu vei manca foarte mult. Fa-i miscare cat mai multa si renunta la dulciuri. cand vrei ceva dulce mananca un fruct (in special mar). Nu mai manca painica foarte multa si nu manca dupa ora 7 seara! Succes! (aceasta este metoda prin care am slabit eu!)
Dragoste de cel putin 3 ori pe zi, dar e posibil sa slabesti prea mult - asa ca este indicat sa si mananci bine!
Oάηά întreabă:
DaciaRomania întreabă: