| pwp a întrebat:

Buna TPU happy
se apropie banchetul de clasa a 8-a!
am o rochie destul de scurta(pana la genunchi). problema mea ar fi ca nu m-am epilat niciodata (pe picioare)
nu stiu ce sa fac.colegele mele s-au mai epilat (majoritatea fiind brunete), iar eu sunt satena, si mama zice ca nu se vede.
eu nu stiu ce sa fac!
ce ati face in locul meu? big grin

Răspuns Câştigător
mariana
| mariana a răspuns:

Eu sunt de aceiasi parere cu Luciana, daca nu se vede, nu ai de ce sa te epilezi. Am vazut un raspuns ca sa folosesti lame de ras, cred ca este cel mai nesabuit sfat, daca iti razi parul de pe picioare va creste mai gros si mai lung si vei fi nevoita sa faci acest lucru la durate scurte de timp si toata viata.
Daca ai o rochie frumoasa, atunci e normal sa ai si ciorapi in picioare si daca nu se observa in mod direct, fii sigura ca prin ciorapi nu o sa se vada deloc.
Ai timp sa te epilezi, daca va fi nevoie, dar mai ai timp pentru acest lucru.Sa stii ca epilarea nu tine de igiena, asa cum ti s-a raspuns de unii useri, doar spalatul tine de igiena, epilarea este o modalitate de a indeparta ceea ce este in plus, ori la tine, dupa cum spui si tu, nu este deranjant si atunci lasa natura in pace.
Petrecere frumoasa la banchet si succes la examen. Tine seama de parerea mamei, ea iti este si-ti va fi cea mai buna prietena. Multa sanatate.

14 răspunsuri:
| Alyra a răspuns:

Bună! În primul rând rochiţa nu e scurtă.
Păi... dacă zici că nu prea se vede nu e neapărat nevoie să te epilezi. Ai putea să îţi iei o pereche de ciorapi subţiri(şti tu cum sunt ciorapii aceia eleganţi) şi nu se va vedea defel.
Dar... dacă tu simţi că eşti păroasă şi trebuie să te epilezi, ar trebui să o faci. Oricum nu ai chiar aşa mult de lucru. Până la genunchi termini în câteva ore.
Iar mama ta nu are cum să nu îţi dea voie, spune-i că dacă nu te epilezi nu te vei putea simţi bine şi lucruri de genul ăsta. Trebuie să înţeleagă.
Succes şi distracţie plăcută la banchet!

| deutSa a răspuns:

Pentru ca o fata sa arate bine, sa fie respectata, trebuie sa se ingrijeasca. Epileaza`te! Daca nu iti alinti tu corpul, atunci cine?!?!

| mistakeofyourlife a răspuns:

As incerca sa o conving pe mama ca trebuie sa ma epilez. Poti sa ii spui ca te simti stanjenita, ca esti destul d emare incat sa te epilezi. Spune-i ca tu consideri ca este un lucru normal si igienic. daca chiar nu reusesti poti sa iti faci programare singura. Odata faptul impliniti nu are ce sa iti mai faca. (dar asta doar in cazuri extreme laughing ). Bafta sa o convingi!kiss

luciana
| luciana a răspuns:

Rosi te-a sfatuit foarte bine, nu trebuie sa faci ceva daca nu e neaparat nevoie numai pentru ca alte colege deja o fac; multe sunt deja emancipate, desi e timpuriu, nu trebuie sa copiezi pe nimeni si nici sa te intreci cu ele, trebuie sa fii Tu insuti. Cere parerea mamei si nu cred ca ea va dori ca tu sa fii in inferioritate in acest fel. Numai bine si sa ai o petrecere de neuitat, Lucien.

| Satisfaction a răspuns:

Si eu am aceeasi problema...mama zice ca nu se vede dar eu tot incerc sa o conving.Incearca sa o convingi si daca te epilezi fa-o cu crema, benzi de ceara sau aparat si in niciun caz cu bic-ul

| iulia_9095 a răspuns:

Eu sunt in clasa a 7-a si ma epilez pe picioare din clasa a 5-a si pe maini din clasa a 6-a,nu sunt bruneta,parul aproape ca nici nu se vedea,toata lumea imi spune ca nu se vede (inclusiv mama),dar pentru. mine n-a contat ceea ce au de spus oamnii din jur,mie nu-mi place pentru. ca in lumina tot se vedeau firicele aurii si mi se pare inestetic la o femeie sa nu se epileze si daca as fi fost baiat tot m-as fi epilat pe picioarelaughing,mie una nu-mi place,acum,tu,faci cum vrei,e viata si corpl tau,dar este inestetic si nici baietilor nu le place ca o fata sa nu fie epilata,dar daca te epilezi ar fi bine sa te faci cu epilatorul sau cu ceara, mai documenteaza-te de pe net, ditractie placuta la banchet!

| RhoOphiuchi a răspuns:

Umm daca esti clasa a 8a inseamna ca ai deja 14-15 ani. Ceea ce inseamna ca da, cam ar fi cazu' sa te epilezi. Mamele mai au tendinta sa isi vada copiii ca fiind mai mici decat sunt. Dar gandeste-te ca nu mai esti copil, doar nu crezi ca epilatul incepe pe la 20 de ani?! Indiferent de ce zice mama ta, iti cumperi o lama si te epilezi, cu grija si amre atentie, s a nu te tai si sa iei toate firele. Dupaia, mama ta nu o sa aiba ce sa mai zica.

| Draagos a răspuns:

Pai si ce ai vrea sa mergi in fusta si cu par pe picioare? rolling on the floor) Normal ca trebuie sa te epilezi doar nu esti barbat rolling on the floor)

| AdelinaPaula a răspuns:

As face exact acelasi lucru pe care colegele tale l-au facut, mai ales ca e si banchetul de a 8-a. Ceva unic love struck. (+ ca sunt si baieti smug). De ce as face acest lucru?! Deoarece e inestetic la o fata/femeiehee hee.
Acum... faci ce crezi dar asa ar fi cel mai bine.blushing
love struck

| мιѕѕнαρριηєѕѕ a răspuns:

Eu am inceput din cls a4a daca ma crezihee hee sa ma fac cu creme de epilat[si pe picioare si pe maini] care trec sub dus si nu regret nimic
Acum ma fac cu bic`u si vreau in vara asta sa ma fac cu ceara[am 12 anion the phone
In locul tau m`as epila happy

| Eleanorelle a răspuns:

Epileazate! E mai estetic si pe langa asta e vara. Plus ca parerea mea ar fi sa te epilezi o gata pe saptamana. Nu e greu. Folosesti un big cu aloe vera/sau fara si crema. Nu iti ia mult.
P.S. - Nu stiu care este obiceiul pe la tine prin scoala insa epilatul face parte din ingrijirea fizica a oricarei femei. Nu prea e frumos sa ai blanita pe tine.

| Georgie a răspuns:

Poi eu am parul blond si tot m-am epilat.Se vedea putin si nu-mi placea.Tu ai 2 motive:
1. Porti un dres
2.Ar fi bine sa te epilezi!
E doar alegerea ta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, iti recomand sa o faci. E bine ca ai asteptat pana acum, insa nu trebuie sa exagerezi pentru ca odata si odata tot va trebui sa te epilezi. Daca mama ta e greu de convins, ia atitudine si epileaza-te singura sau cu ajutorul unei prietene care are aparat/benzi cu ceara. Distractie placuta la banchet si succes!

| Private a răspuns:

laughing ma fac din clasa a 5a. Lol rolling on the floor