| Catalina_6831 a întrebat:

Buna TPU.semnele de la cosuri mai trec? am auzit ca nu, si ce as putea sa folosesc pentru a trece?

Răspuns Câştigător
| kriss_1841 a răspuns:

Mmthinking incearca cu zeama de cartof:-s cureti un cartof il dai pe razatoare si cu un servetel dai usor pe fata o sa te manance putin si o lasi cam 10 minte apoi te speli cu apa incearca sa faci asta cam o saptamana nu situ poate iti trece

6 răspunsuri:
| Sapphire a răspuns:

Crema de galbenele e buna, dar eu chiar nu am auzit sa iti ramana semne de la cosuri.

| Andreea_5313 a răspuns:

Este la Avon Clearskin gama pentru pete lasate in urma cosurilor. Poti incerca.Succes!

| lola a răspuns:

Daca te referi la pete atunci am vazut tot aici pe TPU ca o fata a zis ca zeama de lamaie ajuta la estomparea petelor. le decoloreazahappy

| тøхх a răspuns:

Nu am idei, dar daca iti raman puncte rosii, da-te cu fond de ten. Desigur ca acela iti poate strica pielea.Acum nu stiu alte metode, sper sa gasesti ceva care te poate ajuta. :* Bafta!

| Miki_2661 a răspuns:

Mie mi-au trecut, dar cu greu. Prostul meu obicei este de a rupe cosurile iar de aceea raman cu semne. Facandu-se coaja eu le rup mereu, mereu...si nici ca mai trec. Lasa-le asa cum sunt trec ele pana la urma.

pup :*

| CybeRAthlete a răspuns:

Depinde de gravitate... parerea mea - nu asculta sfaturi "batranesti" ci mai bine consulta un dermatolog decat sa agravezi situatia...
bafta