Mm incearca cu zeama de cartof:-s cureti un cartof il dai pe razatoare si cu un servetel dai usor pe fata o sa te manance putin si o lasi cam 10 minte apoi te speli cu apa incearca sa faci asta cam o saptamana nu situ poate iti trece
Crema de galbenele e buna, dar eu chiar nu am auzit sa iti ramana semne de la cosuri.
Este la Avon Clearskin gama pentru pete lasate in urma cosurilor. Poti incerca.Succes!
Daca te referi la pete atunci am vazut tot aici pe TPU ca o fata a zis ca zeama de lamaie ajuta la estomparea petelor. le decoloreaza
Nu am idei, dar daca iti raman puncte rosii, da-te cu fond de ten. Desigur ca acela iti poate strica pielea.Acum nu stiu alte metode, sper sa gasesti ceva care te poate ajuta. :* Bafta!
Mie mi-au trecut, dar cu greu. Prostul meu obicei este de a rupe cosurile iar de aceea raman cu semne. Facandu-se coaja eu le rup mereu, mereu...si nici ca mai trec. Lasa-le asa cum sunt trec ele pana la urma.
pup :*
Depinde de gravitate... parerea mea - nu asculta sfaturi "batranesti" ci mai bine consulta un dermatolog decat sa agravezi situatia...
bafta
Emily00 întreabă: