| Roxanicabc12 a întrebat:

Sora mea este corijenta la franceza si a ramas pe vara. dar ii este foarte frica sa nu ia corijarea.in viata ei nu a avut note mici si cu atat mai putin nu a ramas dar se pare ca i-a venit randul.este posibil sa nu o treaca la corijare?

Răspuns Câştigător
| maryoclaudiu a răspuns:

Buna! pai in primul rand aceeasi poveste am patit si eu anul trecut dar la alta materie,anul acesta se pare ca voi pati si eu la franceza,dar sper sa trec cu binehappy

la sora ta poate fii tot felul de raspunsuri,dar cel mai mult dep inde de liceul unde invatam,de profa,daca a fost prezenta la ora, daca o sa invete... sunt de spus, dar sper sa treaca cu bine peste toatewinking

bafta!happy

6 răspunsuri:
| BruneTTe a răspuns:

1. Se scrie "corigenta"
2. Ma indoiesc ca nu o va trece. De obicei profesorii lasa elevii corigenti pentru a-i speria putin si pentru a-i determina sa invete. Oricum, poate nu e si cazul profesorului/profesoarei ei, deci va trebui sa se puna sa invete, nu sa se bazeze pe "ooo, oricum ma trece, nici nu pun mana pe carte"hee hee

| Andreea97_9961 a răspuns:

Nu stiu ca eu nu am ramas never corigenta si nici nu vreau happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde daca ea a fost cuminte la ora de franceza dar in general toata lucea trece la corigenta deoarece profesori nu vor sa la copi repetenti.Depinde de scoalawinkingwinking:d

| Robi_3511 a răspuns:

Daca nu e mai sus de clasa a 10-a n-are cum sa nu ia corigenta, cum ai zis si tu a fost o fata serioasa pana anul asta, profesorii tin cont de chestia asta, nu are nicio sansa sa ramana repetenta, asta iti zice un om care a ramas corigent in fiecare an de liceu plus clasa a 7-a si a 8-a laughing

| Alecsiaaa a răspuns:

Da este. Dar ce clasa e?

| NicuStar a răspuns:

Daca invata o sa o treaca, da oricum nu cred ca o sa o lase.