Incearca pasta de par de la Taft Carbon Force, cea cu capacul negru. Iei pe deget cam cat crezi ca iti intra pe tot parul, o intinzi bine in par si dupa aceea iti faci freza cu fenul cu aer fierbinte. Trebuie sa incalzesti parul ca sa il poti face cu piaptanul. Prima oara o sa iti ramana parul lucios. Dupa ce ti-ai facut freza lasi un pic sa se usuce. Dupa aceea vi cu piaptanul si te dai in par ca si cum ai sfarama pasta aia... o sa ramana un par cu volum si mat, nu o sa fie lucios, si o sa til poti modela dupa aceea din mana cum vrei tu. Asta ii in cazul meu si eu am avut o problema cu gasirea pastei potrivite si asta mi se pare cea mai buna... nu iti recomand spuma, gel, fixativ, ceara. Dupa parerea mea sunt de ****!
Stiu ca pare o prostie, si mie mi s-a parut pana am incercat, dar te ajuta berea. Poti incerca pana la banchet sa vezi daca are efect.
ori iti faci o masca din miere, galbenus si bere, stai cu ea pe cap 20 minute apoi te speli in mod normal. Ori(la mine asta a avut efect) dupa spalare iti clatesti parul cu o cana de bere fiarta! si nu miroase asa tare cum te asteptai, are un iz de hamei, dar nu "pute" precum un bautor de bere.
p5ych0 întreabă: