Acum dupa ce ai citit toate raspunsurile din ce capat o iei sa le incerci pe toate? pe bune acuma? suntem cobai? nu suna prea bine iti spun eu.imi pare rau de tenul tau care pe care s-au incercat atatea experimente si nu stiu cum mai supravietuieste.iti spun eu cea mai buna metoda:nicio crema din lumea asta n-o sati curete fata de cosuri.ci numai un tratament la o buna cosmeticiana iti va face asta. daca nu curatam fata periodic tenul se infecteaza mai rau apoi apare acneea. sper sa tii cont de sfatul meu te pup
Nu incerca zineryt si toate prostiile pentru ca iti distruge epiderma este foarte puternic.si nu te ajuta
Incearca Garnier Pure Active. E mai scump dar merita. Sper sa te ajute si pe tine.
Nu cred ca are rost sa incerci tot felul` de metode scumpe.Sincer,poate ti se pare ciudat sau neplacut dar pe aici prin Ardeal merge bine cu usturoi Zdrobesti bine usturoiul si il pui pe zonele afectate.Cosurile vor incepe sa se usuce De asemenea,inca din vremurile strabunicii, usturoiul era folosit ca si antibiotic deci e numai bun Poti incerca daca tu chiar crezi ca e mai bine cu Zynerith, pe care il gasesti in farmacii, doar ca e cam dur pentru anumite tipuri de piele si daca nu-l folosesti cum e indicat, pot aparea iritatii.Parerea mea e ca mai bine incerci o vreme cu ceva mai naturist si apoi daca vrei poti incerca si creme.De asemenea, de 2-3 ori pe saptamana poti sa-ti faci o masca dintr-o lingurita de miere si o lingurita de galbenus de ou(ar fi mai bine sa fie eco).Le amesteci si aplici masca pe fata.O tii 15 minute, apoi te speli.O sa vezi ca functioneaza ca prin minune.Solutia si leacul pentru orice boala se gaseste in natura, deci eu zic ca e mai ok sa incerci asa pentru ca uneori cremele mai si strica imunitatea pielii sau mai au si anumite reactii adverse, Succes :*
Am fost si eu la dermatolog. Dar tot nu-mi trecusera. Oricum, aveam doar cateva cosuri mici, dar voiam sa scap de ele.Saptamana trecuta am inceput sa ma dau cu ulei de ricin pe sprancene, iar acesta s-a intins pe toata fata.Sincer, intr-o saptamana mi-au trecut toate cosurile.
Iti recomand cu incredere uleiul de ricin, e 7, 5 lei la farmacii
Incearca Zynerith. E foarte bun, il gasesti in farmacii, si ultima data cand l-am folosit nu era foarte scump. Usuca cosurile si asa se vindeca mai rapid.
DonMecanico întreabă: