| CoolerThanIce95 a întrebat:

Spuneti-mi va rog daca stiti daca doare cand iti face piercing in barba.Si cat timp te doare dupa aceea sau daca exista efecte secundare.Si va rog nu dati raspunsuri de genul :,, eu zic sa nu iti faci ",,, toate piercingurile dor" etc. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| YoungMoneyWeezy a răspuns:

Poi in barba va durea unpic mai mult decat in buza dar nu cine stie ce...Stiu asta pentru. ca si eu am unu in buza iar un prieten are in barba si a spus ca l-a piscat doar unpic... Efectetongueoithinking o infectie daca nu este tratata gaura corect altele nu ar fiii.

5 răspunsuri:
| chibiusa a răspuns:

Cand te referi la piercing in barba este acela de sub buza inferioara?
daca da atunci sa stii ca doare si o sa mai doara si dupa aia timp de vreo 2-3 saptamani (intr-un caz fericit) deoarece zona din interior e umeda mereu si dureaza pana se inchide rana.
efecte secundare nu prea sunt, mai ales daca ai o igina corespunzatoare.
plus ca trebuie sa ai grija ce fel de pierce iti pui ca sa nu-ti raneasca gingia.
cand o sa vrei sa scapi de pierce, o sa-ti ramana o gaurica acolo (acum depinde si cat de mare va fi), dar se va inchide in timp.

| Jasminee a răspuns:

Orice piercing doare putin sau mai ult indiferent unde til pui. eu am aproape 13 ani. si mi-am facut singura 2 piercing in ureche. si vreau si in nas dar parintii spun ca "esti prea mica " bla bla. mai ales tatachatterbox pe mine cel putin o saptamana m-a durut. dar in buza inferioara o sa dureze mai mult pana ti se vindecahappy cel putin 2 saptamanihappy. sper ca te-am ajutathappy:*

| PCH a răspuns:

Prietenu meu si-a dat cu mine in parc pierce,si l-a durut doar in pic iar apoi ti se umfla cateva zile asta daca pierce-ul e mic,deci de preferat ia-ti unul mai mare, si nu te doare decat daca il apesi si app, dupa trebuie sa il tot rotesti

| BoboKitty a răspuns:

Eu am in nas si stiu ca doare iar fratele meu are in barba 1 luna aproape doare da si foarte tare dar dupa aia iti trecea.Eu mi l-am pus singura pentru ca stiu cum si de asta nu a durut

| Bossulet a răspuns:

Baga-ti piercinguri si in fund mie mi se pare o prostie cu piercinguri si alte rahaturi, eu cred ca redusii care au asa ceva sunt paraleli cu lumea asta. daca vrei neaparat de durut te doare