| Larisa_4465 a întrebat:

Buna TPU:*:* stie cineva vreo solutie sa mi creasca parul mai repede? am folosit tot felul de produse si nu au dat rezultat ...am folosit ulei de ricin si nu s a observat prea mare diferenta...astept raspunsuri mersi:*:*:*

9 răspunsuri:
| chupachups1234 a răspuns:

Nu prea cred ca poti sa-i faci ceva. Lasa ca o sa cresca el. Cica daca ii tai varfurile la o perioada de timp creste mai repede. straight face

| EUSIATIT a răspuns:

Rabdare draga mea. nu uita ca parul creste 1 cm in 30 de zile[pe luna] tu crezi ca daca te dai cu uleiul de ricin creste 1 cm pe zi? nu el va creste dar tu vrei repede [NU SE POTAT]cu rabdarea treci marea ai inteles sensul proverbului.

| Georgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a răspuns:

Stiu ca suna aiurea dar poti incerca si asa: culege o mana buna de urzici si fierbe-le iar cu apa ramasa de pe urma fierberii urzicilor spala-te pe cap.Foloseste apa de ploaie in loc de apa de la obinetbig grin. Ia niste vitamine speciale pentru cresterea parului si al unghiilor sau Centrum. Ia-le timp de 2 luni apoi pauza de 1 luna si din nou, sau cel mai bine vezi cum iti recomanda medicul.Foloseste produse pe baza de petrol sau spalate cu petrolbig grin.Sunt produse de la Gerovital ca: sampon regenerant cu Keratina si solutie cu petroleum [ petrol ]. Iar de exemplu, sa zicem ca azi e vineri si maine toti prietenii sunt plecati din oras asa ca nu o sa iesi diseara in club. Ei bine atunci da-ti cu putin petrol pe par si fa-ti un turban din prosop si lasa petrolul sa actioneze minim 3-4 ore.Nu are nimic ca lasi si 24h. Iar apoi spala bine parul.La fel procedezi si cu solutia de la Gerovital, insa daca te faci cu solutie trebuie sa faci tratament minim 3 luni. Sper ca ti-am fost de ajutor!

| Derye a răspuns:

Da'ti cu petrol in cap, doar sa ai grija cand aprinzi tigarile.

Uleiul de ricin, isi arata "valoarea" abia dupa 3-5 saptamani de la folosire.
E singurul care intr-adevar functioneza. Restul sunt baliverne.

| Larisa_4465 explică:

Buna eusiatit :* am avut rabdare ca nu m am mai tuns de un an jumate doar ce mi am mai luat din varfuri si acum cand vad ca nu mi creste chiar am inceput sa ma sperii nici nu se observa e aproape cat era acum un an jumate:*

| alexandra_4363 a răspuns:

Eu folosesc pe saptamana masti de par si chiar functioneaza. Uite una:2 oua iei albusul si il amesteci cu ulei de masline(asta depinde de capacitatea parului), lasi cateva minute (aprox. 10 min ). Te clatesti, samponezi si dupa balsam. Sper ca ti-am fost de ajutor! te pup!

| Pe Bebelina O cheama DaNa baai a răspuns:

Al meu a stagnatcryingAm folosit tot ce scrie aici.Nu-l mai stresa, nu il mi fa cu placa, ondulator si co. Mie de la astea nu mi-a crescut. Uleiul de ricin, vitaminele il ajuta sa creasca normal, nu mai repede.Eu zic sa stai linistita, sa nu-l mai stresezi, prinde-l cum ai pofta, ai grija totusi sa nu-l distrugi si atat.In rest o sa creasca dar nu te speria.

| I U L I A a răspuns:

Heyyy! Exista un sampon de la Gerovital Plant cu petroleum in el si o lotiune care se aplica inainte cu 3 ore de spalarea cu samponul.

Ps : Mama mea foloseste aceste 2 produse si nu ii mai cade parul si intr-o luna s`a cunoscut ca a crescut cu 3-4 cm :d Acum dpinde de parul tau daca reactioneaza. Sa nu te sperii daca iti vor cadea cateva fire de par la fiecare spalare acele fire sunt cele arse sau subtiate.

| Ella_1266 a răspuns:

Buna
Nu stiu daca functioneaza dar asta am gasit:
Masca pentru cresterea rapida a parului

Incearca o masca preparata la farmacie. Pentru 200 de grame de solutie ai nevoie de doua grame de colesterol, doua grame de ulei de ricin, un gram de ulei de lavanda si 195 de grame de alcool etilic. Cu un tampon de vata umezit cu aceasta solutie tamponeaza radacina parului. Nu clati! Spala parul doar o data pe saptamana, inainte de aplicarea solutiei.
Sper sa functioneze.
Pa, pa.