anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

:* Stiti ceva diete :-s? Sport? Ce exercitii sunt indicate? Funa, cel mai bun raspuns.

7 răspunsuri:
| Valisha18 a răspuns:

Diete....Asta varoaza de la o persoana la alta. Insa pentru a avea efect, trebuie sa mananci putin si des, legume si fainoase ( si fructe, insa, ingenerel ele contin zahar).
Iar exercitii, este bine sa alergi 30 de minute dimineata sau seara, incearca sa nu mai iei liftul, ci sa urci pe scari, etc. Sau ai putea sa faci abdomene sau genuflexiuni in fata televizorului.
Iti poti calcula si consumul de enrgie pe care il faci atunci cand alergi: Daca ai 60kg si alergi 6km, vei arde 600 de calori.
Insa vreau sa adaug, dieta are rolul cel maiimportnat, deoarece chiar daca consumi 600 de calorii zilnic, le iei inapoi imediat: o tableta de ciocolata sau 100g de arahide si ai atins acest numar din nou!
Deci, mananca alimente usor de digerat, putine dar des, fa si putina miscare si totul va da roade!
Succes! Te pup!

| All3Cs4ndr4 a răspuns:

Cele mai recomandate sunt abdmenele. Si alimentele care pot slabi sunt : varza si ananasul etc. iar cele care ingrasa foarte mult : Ciocolata si carnea si la carnea ( parizer, muschi..etc)

| AmanoYuno a răspuns:

Nu iti treuie neaparat diete dar eu cel putin am slabit mult dupa ce nu am mai mancat seara
ca sport iti sugerez kangoo jumps dar daca nu gasesti multe exercitii pe utube

| diavolitadulce a răspuns:

Mda pai dietele nu sunt bune deoarece iti obisnuiesti corpul cu un anumit numar de calorii iar cand incepi sa mananci iar normal te ingrasi mai repede decat ai slabit, da manca sanatos dar fa mult sport. daca slabesti doar cu o dieta risti sa ti se lase pielea. cu spor o sa ti se notifice corpul si vei arata bine. ce sport sa faci. daca ai o situatie financiara buna poti sa mergi la sala daca nu faci de pe net. zumba fitness, tae bo. in fine multe abdomene. cand o sa ti se para usor sa faci 20 de flotari atunci poti sune ca esti in forma buna.
mult succes

Răspuns utilizator avertizat
| viorelmmv a răspuns:

Diete pentru ce?

| Alina19bc a răspuns:

Incearca zumba fitness, pe mine m-a ajutat foarte mult, gasesti filmulete pe youtube.