Doar incercand poti vedea daca sampoanele respective sunt benefice pentru tine si nevoile tale. Nu trebuie sa ai asteptari prea mari de la un sampon, este doar un produs de curatare. In cel mai fericit caz el nu o sa iti dauneze parului in timp. Ex : samponul gerovital pentru caderea parului - multa lume se plange ca-i cade parul foarte rau de cand il foloseste ( eu sunt una din clientele "multumite" )
"Ingerii lor pazitori " sunt cam betivi pentru ca sunt plini de parfum, ceva ce eu nu concep la un produs pe care-l aplici pe ten/gat/decolteu. In spatele unui ingredient numit "parfum" se afla mult mai multe ingrediente, iar producatorii nu sunt obligati sa le listeze. E bine ca se lauda ca nu contin parabeni cremele lor, de asta se tem romanii. In schimb au coloranti si parfum, sunt bine de tot.
Toate substantele benefice sunt instabile in prezenta aerului si a luminii, de aceea un produs care este benefic pentru piele trebuie sa fie musai ambalat in tub sau recipient mat cu capac surub sau pompa care nu da voie aerului sa intre in recipient.
Ingredientele benefice prezente intr-un recipient de tip borcan sunt distruse in scurt timp. Iar de fiecare data cand se folosesc degetele pentru a lua produs din borcan, acel produs se contamineaza cu bacteriile prezente pe degete. ( chiar daca ne-am spalat in prealabil pe maini )
Cremele de fata, cel putin, nu-si merita banii. La restul produselor nu m-am uitat.
Multumesc pt.raspuns.As vrea sa stiu daca cremele in special de la Collazen sunt bune pt.ten.Contine aloe vera si collagen si cum sunt insarcinata as vrea sa stiu daca aceste creme isi merita banii.Sa spun sincer nu prea dau bani in stanga si dreapta mai avand inca 4 copii insa m-ia atras atentia ca aceste creme contin colagen.
floricicata întreabă:
DaciaRomania întreabă: