| Catalyna306 a întrebat:

Stiti cumva un fond de ten BUN, matifiant si care sa reziste? Eu am folosit L'oreal Matte Morphose si sincera sa fiu, in afara de faptul ca e destul de scump 55 ron, e varza.Nu tine deloc, peste 2 ore zici ca nici nu te-ai dat cu fon de ten. Voi cunoasteti un fond de ten matifiant bun?

Răspuns Câştigător
| AllinaDaniella a răspuns:

Buna. Nu-i scump, totusi nu e Ruby Rose. Eu iti recomand de la L'oreal Acord Parfait, eu il folosesc de 4 ani doar pe aceste si sunt foarte multumita de el, nu am sa il schimb deloc. Este in jur de 60ron. Posibil ca tu sa ai tenul gras de spui ca nu poti obtine un ten matifiant, in cazul asta este ok sa aplici o pudra care sa iti matifieze tenul. Ti-o recomand tot pe cea de la L'oreal Acord Parfait.

3 răspunsuri:
| AndraNicoleta a răspuns:

Eu am tenul gras si folosesc Max Factor Lasting Performance. Nu e nici asta prea ieftin...in jur de 45 Ron, insa e foarte bun. Acopera foarte bine, nu lasa dare de parca te-ai fi dat cu trafaletul, este mat si se uniformizeaza perfect. Eu ma mai dau si cu putina pudra pe deasupra ca sa fie si mai mat si cu putin blush in obaji.

| LaLaLaLoveAlex a răspuns:

Eu cred ca cel mai bun e Match Perfection de la Rimmel London.Ma tine o zi intreaga, nu trebuie sa il iau dupa mine!love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca fondul de ten matifiant de la Avon. eu l-am folosit si mi-a placut.