| Verne a întrebat:

Stiti momentul ala cand tu ii spui frizerului sa faca ceva iar el face fix ce nu spui tu? Ei bine prin asta am trecut eu ieri, m-am tuns la o frizerita noua care mi-a fillat parul de nu a mai stiut ce e cu el, nu era de ajuns ca il am rar si subtire. Intreabarea mea este: ce asta putea face pentru a avea parul mai des si figrul mai gros? si cine stie si niste trucuri pentru cresterea lui? In 2 saptamani este ziua mea si as vrea sa arat cat mai imecabil. Multumesc! Dau funda!

asa il aveam https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/......db62a1.jpg

si acum e cam asa http://trendy-hairstyles-for-women.com/......en-8_b.jpg

Nici in coada nu il mai pot prinde deoarece coada este foarte subtire (la spate) si bretonul prea scurt.

4 răspunsuri:
| AikkoxD a răspuns:

Nu-ți va crește părul în două săptămâni nici cu toate medicamentele din lume. N-ai ce face, am pățit asta și de atunci am decis să mă tund singură. Și fac asta de 4 ani. Nu poți să-ți transformi părul peste noapte, dintr-un fir subțire nu poți să faci unul gros, cum nici nu îți va crește 10 cm în câteva zile. Poți să-l ajuți și să-l întărești. Nu o să stau să înșir acum toate măștile de păr (dacă ești cu adevărat interesată - pm ), o să fac un rezumat: Clătește-ți părul cu o soluție pe bază de oțet ( 40% oțet 60 apă) după fiecare baie și ia-ți șampon anti-rupere (găsești pe toate drumurile). Oțetul îți descurcă părul și îl întărește. Altă alternativă: bere. Da, bere. Dar nu o diluezi cu apă.

| R0R0 a răspuns:

Nu e chiar atat de rau.
O sa iti placa cu timpul.

| NH4OH a răspuns:

Nu ai cum să îți schimbi structura firului tău de păr. Mie sincer, mi se pare chiar frumoasă tunsoarea happy. Dar poți căuta pe internet măști naturale pentru creșterea părului, merită să încerci.
Nu-ți mai face griji, oricum părul crește, iar ziua ta, de asemenea va trece. O să fii bine!

| yass12345 a răspuns:

Este destul de frumoasa tunsoarea sincer happy asteapta pana iti creste parul ..si data viitoare incearca la un alt frizer ..mai priceput daca zici ca nu iti place tunsoarea eu zic ca e ok!