Buna Nu exista metode specifice de slabit o anumita masa, insa sportul e cheia, daca ai cat de cat grija la alimentatie(nu te infometa, manaca regulat, respecta mesele, insa axeaza-te pe fructe, legume, lichide) si faci sport, alergat, bicicleta, sari coarda, abdomene cat de cat regulat (nu ca si mine astazi fac si maine mi-e lene) o sa reusesti. Succes!
Focus T25 10 saptmani a cate 25 de minute pe zi plus 3 ore de mers pe zi intr-un ritm alert sigur slabesti
Renunta la dulciuri si la bainea alba inlocuiesteo cu paine neagra si practica un sport care iti place cum ar fi : tenis, inot, volei, handbal...
Si nu poti slabi 10 kg asa in cateva luni.depinde si de cate kg. daca-mi zici cate kg ai iti zic in cat timp dai jos 10 kg
Buna! ca sa slabesti in primul rand, stii si tu ca trebuie sa faci sport, ok, si in afara de asta poti slabi, baend in fiecare dimineata(cand te trezesti) 2 sau1litri de apa! si renunta la gustarea dintre mese.
Buna! sfatul meu este sa faci sport mai mult si sa nu faci foamea prin a nu manca ci prin a manca legume, sa mananci fara grasimi in special prajeli si bea multa apa iar daca vrei suc poti sa-ti prepari unul natural din fructe, sper ca te-am ajutat bafta!