| Lil2828 a întrebat:

Buna TPU.Stiu ca am mai venit azi cu cateva intrebari,dar totusi mai am nevoie de ajutorul vostru pentru ca imi sunt de folos! Primul lucru ar fi: Daca nu stiti ceva,mai natural pot sa zic, pentru tenul gras predispus la acnee.Am incercat multe varietati de creme si lotiuni, dar nici una nu a fost buna asa cum ma asteptam.Va rog sa imi dati mici sfaturi si idei ceva! A doua ar fi: La aceasta cer putin seriozitate pentru ca nimeni nu e perfect.Am o mica problema cu grasimea de pe abdomen.Cum si/sau ce as putea sa fac sa scap de ea intr-un timp mai scurt? Help Please! sad Si cum as putea sa ma imbrac in perioada asta sa nu iasa in evidenta colaceii prea tare? Iar a treia,si ultima,ce "tratamente" pot sa folosesc pentru "accelerarea" cresterii unghiilor? Imi cresc foarte,foarte greu si as vrea sa le am mai lungi si mai frumoase intr-un timp nu chiar scurt, nu ma grabesc! Va rog mult sa ma ajutati! Dau fundoi cat Romania de mare daca ma ajutati cu aceste 3 probleme!sad Multumesc anticipat si scuzati categoriabig grin :X

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pune intrebarile separat si la categoriile corespunzatoare.Nu la Dragoste si sex.Numai bine.

| Lil2828 explică (pentru anonim_4396):

Daca nu vezi bine, mi-am cerut destul de clar scuze pentru categorie! Daca nu iti convine, nu te uita si nu comenta aiurea! Numai bine laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru Lil2828):

Eu te sfatuiesc sa citesti in regulament ce inseamna aceste scuze si unde se poate ajunge cu ele.si sa respecti regulamentul.Numai bine.

| Lil2828 explică (pentru anonim_4396):

Lasa ca nu moare lumea acum de intrebarea asta.Nu sunt singura, iti garantez.Si in ce categorie as putea sa o incadrez? Ia zii smugthinking

| floresdemayo a răspuns (pentru Lil2828):

Personal, o postam la... Beauty & Fashion big grin
Unde altundeva?

| Lil2828 explică (pentru floresdemayo):

Scuze.Altadata o sa vad unde le pot incadra.Scuze sad