Ba mie chiar imi suna bine ce descriai sincer. de ce sa nu poarte colorat? baga cat mai tare-n ele, lasa ce zice lumea. fi originala ce-ti place asa poarta. La inceput lumea se imbraca in negru cu camasa alba. Apoi a venit unu ce purta costumu alb si camasa neagra. Wow ce bine arata. Si toti au inceput sa poarte asa.
Concluzie. Fi originala si lasa cum arata, cum sta si cum cade. Armonia este pentru muzica. Culorile pot fi si haotice.
Daca nu ma insel, ai mai postat o intrebare cu excursia asta la Bucuresti. Si iarasi spun ca ai prea multe culori pe tine. Incearca sa impresionezi printr-o simplitate care sa te scoata in evidenta ( nu sa iti iei o pereche de blugi si un tricou). Ma refer sa incerci sa pastrezi o armonie a culorilor. E destul de dificil dar e ideal sa nu amesteci mai mult de 3 culori ( chiar daca se spune ca non-culorile alb si negru merg cu orice ...nu dau un aspect tocmai placut atunci cand insotesc inca 3 culori). Fa combinatii si probeaza toate variantele. Incearca asa : pantaloni negri, bluza roz, o vestuta neagra, tenesi negri si o esarfa colorata la gat care sa te scoata din monotonie iar pe mana bratari colorate. Nu e tocmai bun atata negru insa e singura combinatie care a iesit din ce ai spus tu acolo.
Hei! Ai mult prea multe culori pe tine. Pantalonii negri trebuie neaparat sa fie din material ca de blugi, daca e de trening nici sa nu te gandesti sa ii porti cu restul tinutei . Bluza roz cu imprimeuri gri mai merge, dar ar fi mai bine sa o porti cu niste pantaloni gri sau blugi deschisi la culoare, si geaca de blugi nu merge daca alegi sa porti pantalonii negri, ia o geaca de piele neagra, dar merge perfect cu blugii, atata timp cat sunt aceeasi culoare. Ia si tu tenesi gri sau roz, sau albi daca vrei, dar cel mai bine ar fi mers cu o culoare a bluzei Alte tinute Poti purta [acum pentru primavara ] Pantaloni din material crem sau alb cu portiunea de la solduri mai larga, cu o camasa sifonata si foarte colorata pentru primavara, care sa fie bagata in pantaloni si cu o curea crem sau alba foarte subtire. Sper ca te-am ajutat
Pa :*!
GenetiX, hai sa nu intram in alte detalii.Fiecare cu parerea lui. Nu am prea multa experienta pe TPU dar vad ca fiecare prefera raspunsurile care ii canta in struna. Ironia cu "armonia e pentru muzica" e chiar stupida. Stiai foarte bine ce incercam sa spun. Nu cred ca pe tine o persoana imbracata foarte colorat, cu texturi ce nu se potrivesc deloc si un mixt de stiluri ( elegant cu sport etc), nu te duce cu gandul la "papagal" si la faptul ca omul respectiv a luat hainele alea asa, la plesneala, s-a imbracat cu ele doar ca sa nu mearga gol pe strada. Ori Alexandra chiar cere o chestie destul de elaborata daca vrea sa impresioneze. Uneori, detaliile conteaza poate de o mie de ori mai mult. Daca as vedea o persoana imbracata simplu, fara sa fie incarcata, dar care acorda importanta si detaliilor si e bine pusa la punct, as admira-o mai mult decat pe una impopotonata din cap pana in picioare.
@Dhyd: mi-am spus parerea mea, ok? Si mi-o sustin. Daca crezi tu ca cant in struna te inseli. Cant la sintetizator, la orga ca sa ne intelegem mai bine. Urmareste-mi posturile si considera ce crezi despre acest cantat in struna. Ceea ce-am spus este parerea mea. A ta e altfel.
PS: Why do you hate me?